Att det går dåligt sportsligt sett för West Ham krävs det ingen djupare analys för att kunna konstatera. Vad som dock är än mer oroande sett ur en West Ham-supporters perspektiv är det faktum att det stormar rejält kring ägarna efter de senaste uppgifterna som dykt upp.

 

Ägarna höll möte med ökänd huligangrupp

Klubben ligger oroväckande till i Premier League och är i allra högsta grad indragna i den direkta nedflyttningsstriden. Ägarna har fått hård kritik för att det saknas ambitioner att investera i klubben. Under januarifönstret när supportrarna skrek efter förstärkningar så slutade det hela med att man plockade in en kontraktslös Patrice Evra. 

På grund utav detta så planerades en större protestmarsch ifrån flertalet supporterföreningar kopplade till West Ham. Ett möte hölls mellan de olika organisationerna och allt såg ut och gå enligt plan. Vad som dock hände där efter var att West Hams ägare påståtts haft ett separat möte med Inter City Firm, en utav de mer våldsamma grupperingarna med anknytning till West Ham, för att be dem slå av den planerade protestmarschen. 

Utan att något har bekräftats så ska ICF som gruppen kallar sig själva mottagit pengar ifrån styrelsen för att på sätt hjälpa till att få marschen inställd. Ledare utav de andra supportergrupperna ska även ha mottagit hot ifrån medlemmar i Inter City Firm.

Utöver det så har över 25 000€ som samlats in för marschen försvunnit spårlöst. Många frågetecken med andra ord och det här lär knappast vara det sista som vi läser om West Ham under den närmsta tiden.