Annons

Odds US Open 2024

Uppdaterad
David ThorstenssonExpert David Thorstensson
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less

Världens 256 bäst rankade tennisspelare kommer att vara i New York när US Open startar den 28 augusti. Elias Ymer försökte kvala in på herrsidan. På damsidan är sverigeettan Rebecca Peterson direktkvalificerad medan Mirjam Björklund återigen får försöka kvala in till en grand slam. Vi på betting går på den här sidan igenom odds på US Open, speltips på turneringen och de största utmanarna till titeln.

Odds US Open 2024 – herrar

Här nedanför ser du alla odds på US Open 2024 för herrar. Novak Djokovic är i vanlig ordning favorit. Enligt alla sammanlagda odds på US Open har nämligen Novak Djokovic lägst odds och därmed störst chans att vinna. Enligt spelbolagen har han cirka 45% vinstchans.

Det är speciella förhållanden i New York under den här tiden på året. Ena dagen kan vara fruktansvärt varm och nästa dag kan oväder och kyla dra in. Så glöm inte att kolla in väderleksrapporten innan du bettar på US Open, och håll extra koll på regnet med tanke på att tre av arenorna har tak vilket gynnar inomhusspecialisterna.

Odds US Open damer 2024

Tittar vi på odds på US Open för damer är det som vanligt Iga Swiatek som är favorit. Spelbolagen ger henne 25-30% vinstchans. Största utmanaren är Sabalenka, som vann Australian Open tidigare i år. Men även Rybakina som var i final i Australian Open mot Sabalenka och alltid är att räkna med i stora turneringar.

Betta på US Open hos Bethard

Om du är ute efter höga odds på tennis är det Bethard du ska spana in. Om du inte har ett konto hos Bethard sedan tidigare har de ett erbjudande där du som ny spelare kan ta del av en välkomstbonus i sport. Du får 100% upp till 1000 kr när du gör en insättning på minst 100 kr. Ett välkomsterbjudande som du kan använda på valfri sport. 

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.TILL BETHARD

Hur lägger du ett spel på US Open 2024?

  1. Välj det spelet du vill placera.
  2. Skapa ditt konto. Det är numer väldigt enkelt att skapa ett spelkonto eftersom att det är betting utan registrering.
  3. Läs våra tennis speltips och placera ditt/dina spel.
  4. Hoppas på att dina spel sitter.

De främsta favoriterna att vinna herrarnas US Open 2024

Här nedanför listar vi spelarna med störst chans att vinna US Open i tennis 2024. 

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Foto:  MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tittar vi på spelbolagens odds på US Open är Novak Djokovic återigen favorit att vinna turneringen. Mycket tack vare finalvinsten mot Alcaraz i Cincinnati. Om spanjoren vunnit sin matchboll där hade han istället varit favorit. Det som talar emot Djokovc är hans relativt svaga resultat i US Open genom åren, med blott tre titlar är US Open, tillsammans med Franska Öppna, hans sämsta Grand Slam-turneringen. Dessutom har han inte vunnit här sedan 2018. Det kan vara varmt, blåsigt, soligt och regnigt i New York under de här veckorna, man vet aldrig vad vädergudarna bestämmer sig för. Djokovic behöver förhållanden som är lite lagom. Inte för mycket av någonting, då har han alla möjligheter att vinna US Open 2024.

Carlos Alcaraz 

Enligt alla sammanställda odds på US Open är Carlos Alcaraz andrahandsfavorit. Han tog sig till final i Cincinnati, men ska vi vara ärliga var det ingen välspelad turnering av spanjoren och dessutom åkte han ut tidigt i Toronto. Hans serve fungerar inte alls som vi vant oss vid och faktum är att han tappat set i nio av tio matcher efter Wimbledon. Det positiva är trots allt att han, trots halvtaskigt spel, är så nära att vinna Cincinnati. Utöver det passar Grand Slams lite formsvaga toppspelare -  man får ett par enkla matcher inledningsvis och kan växa in i turneringen. Även om vi tror att Alcaraz löper större risk än Djokovic att floppa så ska han ändå ta sig till final, men det lär krävas en och annan femsettare.

Daniil Medvedev

Som tredjehandsfavorit hittar vi ryssen Daniil Medvedev som inte rosat marknaden på sistone. Tog sig till semifinal i Wimbledon men två månader innan Wimbledon och två månader efter den turneringen har han varit svag. Det som talar för Medvedev i US Open är hans tidigare resultat. Vann titeln här 2021 och har ytterligare en final i bagaget. Måste hitta tillbaka till serven, bollträffen och formen under de första omgångarna och på så vis växa in i turneringen.

Jannik Sinner 

Enligt spelbolagens US Open odds har Jannik Sinner fjärde störst chans att vinna turneringen. Det ska så klart mycket till för att han ska gå hela vägen men i brist på konkurrens är italienaren fjärdehandsfavorit. Men om man vänder på det; vem annars har fjärde störst chans att vinna US Open? Tsitsipas har varit oerhört kall under sommaren och hösten, likaså Holger Rune. Zverev kanske? Men han har inte kommit upp till sin absolut högstanivå sedan fotskadan förra året. Så när allt kommer omkring väger Sinners titel i Toronto rätt tungt i sammanhanget och visst, om stjärnorna står rätt kan han nå final i US Open. 

Spelbolag med odds på US Open

Redan nu kan du gå in hos de flesta spelbolag och lägga dina spel på US Open 2024. Hos vissa spelbolag har oddsen varit live en längre tid. Tänk på att oddsen ändras från dag till dag. Det kan därför vara bra att gå in och lägga ett spel redan idag om du hittar något du tippar kommer att gå in. Nedan kan du se bettingsidor där du hittar höga odds på US Open 2024. 

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande


100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan konto
Supersmidig livebetting!
Bredare oddsutbud än de flesta
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Erbjudandet är giltigt under perioden 2022-12-19 12:00 – tillsvidare. Endast ett bonuserbjudande per kund gäller. Lägsta insättning för bonus aktivering är 100 kr. Maximalt bonusbelopp är 1000 kr. Det är inga omsättningskrav på vinster från gratissnurr.
Villkor och krav:  Referera till Hajper för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 500 kr. Min insättning 100 kr.

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.betting.se

100% upp till 1000 kr i sportbonus!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 1000 kr
Höga odds
Snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

120 kr gratisspel i välkomstbonus
massor av sporter med fina odds
lätt att navigera!
Omsättningskrav: X1 omsättning

Ytterligare villkor: Giltig för nyregistrerade spelare bosatta i Sverige vid första insättningen på minst 100 kr. Insättningen matchas upp till 120 kr på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 25.03.22. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet.
Villkor och krav:  Referera till Betinia för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 120 kr. Min insättning 100 kr. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.

Svenska deltagare i US Open 2024

Sverige har bara en spelare som deltar i singelspelet i US Open och det är Rebecca Peterson. Annars finns det ett gäng spelare som kvalar in till turneringen där framför allt Mirjam Björklund och Elias Ymer ska ha en rimlig chans att komma in i huvudturneringen. Mikael Ymer är avstängd och missar US Open 2024.  På dubbelsidan kommer André Göransson att delta, dock ska man inte ha några större förväntningar på att han går långt. Dragos Nicolae Madaras ligger innanför topp 200 på rankingen och får därmed kvala. Underlaget är dock inte till hans fördel. 

André Göransson

Blandar spel på ATP- och challengertouren men det var längesen han gjorde några avtryck på de större scenerna. Oklart vem han ställer upp med men Nicolas Barrientos har varit hans partner senaste månaden.

Rebecca Peterson

Det stora svenska hoppet i US Open 2024. Men frågan är hur mycket till hopp det är, Petersson är rankad 86:a i världen och är extremt formsvag. Gjorde det bra i USA i våras så kanske att det kan vända här? 

Mirjam Björklund 

Svag höst så här långt men är seedad i kvalet så ska ha rimliga chanser att kvala in till huvudturneringen. Väl där ska man inte ha några större förhoppningar.

Uppdatering: Slog planenligt ut hemmaspelaren Makenna Jones i första kvalrundan. Härnäst väntar 143-rankade fransyskan Leolia Jeanjean.

Elias Ymer

Har ändå kvalat in till ett gäng grand slams men har inte spelat nu på över en månad. Högst oklar form men han har skrällt tidigare i grand slam-kvalen när han på förhand varit uträknad.  

Dragos Nicolae Madaras

Precis som Elias väntar det kval för Dragos, han är dock en spelare som trivs bäst på grus och gärna på lite lägre nivå. Hardcourt i US Open lär bli tufft. 

Uppdatering: Tyvärr har Madaras dragit sig ur US Open-kvalet p.g.a personliga skäl. 

Vill du veta vilka svenska tennisspelare vi tycker är de tio bästa genom tiderna, se topp 10 svenska tennisspelare.

US Open vinnare i tio senaste år

Få lista på tio senaste årens vinnare (WTA, ATP). Här nedan ser du lista över de tio senaste årens vinnare i US Open för herrar och damer (singel).

Herrar

2013: Rafael Nadal (Spanien)

2014: Marin Čilić (Kroatien)

2015: Novak Djokovic (Serbien)

2016: Stan Wawrinka (Schweiz)

2017: Rafael Nadal (Spanien)

2018: Novak Djokovic (Serbien)

2019: Rafael Nadal (Spanien)

2020: Dominic Thiem (Österrike)

2021: Daniil Medvedev (Ryssland)

2022: Carlos Alcaraz (Spanien)

Damer

2013: Serena Williams (USA)

2014: Serena Williams (USA)

2015: Flavia Pennetta (Italien)

2016: Angelique Kerber (Tyskland)

2017: Sloane Stephens (USA)

2018: Naomi Osaka (Japan)

2019: Bianca Andreescu (Kanada)

2020: Naomi Osaka (Japan)

2021: Emma Raducanu (England)

2022: Iga Świątek (Polen)

US Open sedan 1970: Flest titlar i herrarnas singel

Om US Open 2024

Datum: 28 augusti -10 september 2024

Plats: USTA Billie Jean King National Tennis Center. Flushing, ‎New York‎; ‎USA.

Vinnare i singel 2022: Carlos Alcaraz (ATP) och  Iga Świątek (WTA).

Grundad: 1968

Typ av turnering: Grand Slam

Underlag: Hardcourt

Prissumma: runt $20 miljoner

FAQ US Open 2024

Här ser du de vanligast ställda frågorna om US Open.

Vem vinner US Open 2024?

Det är det ingen som vet ännu, men favoriten enligt oddsen är förra årets vinnare, Carlos Alcaraz. men vi håller en annan spelare till segern. Se vem vi tippar som vinnare: US Open speltips.

Hur gammalt är US Open?

Första gången tävlingen öppnades för professionella spelare var 1968.

Vilket underlag spelas US Open på?

Hardcourt är underlaget i US Open.

Hur stor är Centre Court i US Open?

Det får plats 23 771 personer på Arthur Ashe Stadium som är huvudbanan i US Open. 

Var ligger US Open?

Flushing, ‎New York‎; ‎USA

Kommentarer

Feedback