I denna uppsnacksartikel inför Ukraina - England får du en översikt över marknadens bästa odds på EM-kvartfinalen. Ukraina, som spelade i samma grupp som Nederländerna, Nordmakedonien och Österrike, är aningen överraskande att se i kvartsfinalen. Frågan är om de kan överraska mot bettingsidornas nuvarande EM-guldfavoriter från England?

Förutom de bästa oddsen får du också de senaste truppnyheterna och våra förväntade startelvor inför Ukraina - England i detta uppsnack.

Odds på Ukraina - England: Lever Southgates upp till favoritskapet?

Nedan har vi samlat de högsta oddsen inför lördagens drabbning mellan Ukraina och England. Avspark är 21:00 på lördag, du kan se matchen i TV4 eller hos ViaPlay.

1X2: Ukraina - England Högsta odds Spelbolag
Ukraina 10,00
Oavgjort 4,75
England 1,41
Asian Handicap: Ukraina - England Högsta odds Spelbolag
Ukraina (+1,5 AH) 1,71
England(-1,5 AH) 2,30
Båda lag gör mål Högsta odds Spelbolag
Nej 1,59
Går vidare till semifinal Högsta odds Spelbolag
Ukraina 5,20
England 1,20
Målskytt (Ukraina) Högsta odds Spelbolag
Andriy Yarmolenko gör mål 6,50
Artem Dovbyk gör mål 8,00
Mykola Shaparenko gör mål 13,00
Oleksandr Zinchenko gör mål 15,00
Taras Stepanenko gör mål 25,00

Målskytt (England) Högsta odds Spelbolag
Harry Kane gör mål 2,05
Raheem Sterling gör mål 3,00
Jack Grealish gör mål 4,20
Bukayo Saka gör mål 4,35
Kalvin Phillips gör mål 10,00
Kieran Tripper gör mål 10,00
Harry Maguire gör mål 10,00
John Stones gör mål 10,00

Jämför mer odds inför Ukraina - England i vårt matchcenter!

Spelbolagens odds på Ukraina - England talar i klarhet: England är den stora favoriten att vinna denna match. Således är den bästa utbetalningen på en vinst för "Three Lions" just nu odds 1.41 hos NoAccountBet*. Du får hela 10,00 i odds på en ukrainsk skrällvinst hos LeoVegas*. Om du tror att matchen slutar utan en vinnare efter de första 90 minuterna får du för närvarande odds på 4,75 på kryss hos Unibet*.

Ukraina - En vinst på fyra matcher

Kan Ukraina göra samma nummer som Portugal gjorde under EM 2016? Då vann portugiserna med Ronaldo i spetsen EM på EN VUNNEN MATCH under ordinarie tid. Wales slogs med 2-0 i semifinalen, medan alla andra matcher Portugal spelade slutade oavgjort under ordinarie tid.

Ukraina har hittills torskat med 2-3 mot Nederländerna, vunnit med 2-1 över Nordmakedonien, förlorat med 0-1 mot Österrike och spelat 1-1 (som bekant..) mot Sverige i åttondelen.

Artem Dovbyk utnyttjade att Sverige bytte ut Marcus Danielsson i förlängningen med det avgörande målet, två minuter innan domaren skulle blåsa av matchen och det hela skulle avgöras på straffar. Tack och adjö för Sveriges del helt enkelt.

Lagets tre största stjärnor är vänsterbacken Oleksandr Zinchenko från Manchester City samt anfallarna Roman Yaremchuk och Andriy Yarmolenko från Gent respektive West Ham. De två anfallarna har vardera gjort två mål och en assis. Zinchenko, som används i en mer offensiv roll på landslagsnivå har också gjort en assist och ett mål under EM.

Dessa tre spelare är nyckeln till en vinst om någon sådan ska bli av. Vi måste nog anta att britterna är för starka och att dessa tar biljetten till semifinalen mot antingen Danmark eller Tjeckien.

Efter matchen mot Sverige har Ukraina en lång och tuff match som tagit på benen, vilket naturligtvis inte är det mest optimala inför en match mot England.

England - Sista hållplatsen innan en retur till Wembley?

England har spelat hemma på Wembley under hela gruppspelet plus åttondelsfinalen. Nu måste de åka till Olympic Stadium i Rom för att möta Ukraina i kvartfinalen. Om England slutför uppgiften, återvänder de hem till Wembley i semifinalen och spelar likväl där i en eventuell final.

Hittills har engelsmännen gjort vad som är nödvändigt hemma på Wembley för att gå vidare, men de har knappast spelat fotboll som är rolig att titta på. Det har inte spelats lika bra fotboll på Wembley som vi hade väntat oss helt enkel, ett 0-0-resultat mot ett Skottland som inte på något vis har uppvisat bra form var förstås ett fiasko.

I åttondelsfinalen besegrades Tyskland i en 2-0 match som tyskarna egentligen hade kunnat vinna. Båda lagen hade mycket fina chanser under matchen.

Raheem Sterling har åtminstone imponerat på oss (till skillnad från Harry Kane) med sitt 1-0 mål mot Tyskland, Kroatien och Tjeckien. Manchester City-anfallaren har hitills gjort tre mål i detta EM och kan mycket väl bli den spelare som vinner skytteligan i EM om England tar sig vidare.

Is it coming home..?

För att pokalen ska "komma hem" så är detta förstås en match som engelsmännen kommer behöva vinna. Vi tror att dem fixar det här och spelar semifinalen mot Danmark hemma på Wembley, i en match som vi förstås också förväntar oss att engelsmännen kommer vinna. Vill du läsa mer om vilka vi tror vinner EM kan du göra det här: Odds och speltips EM vinnare

Startelvor inför Ukraina - England

Ukrainas förväntade startelva 3-5-2: Buschan; Matvienko, Kryvtsov, Zabarnyi; Zinchenko, Sydorchuk, Stepanenko, Shaparenko, Karavaev; Yaremchuk, Yarmolenko

Englands förväntade startelva 3-4-3: Pickford; Maguire, Stones, Walker; Shaw, Rice, Phillips, Trippier; Sterling, Kane, Saka/Grealish