Andra dagen vi lägger ut dagens bästa spel här på Betting.se. Vi i redaktionen tänker oss att i och med att vi numera har så väldigt många speltips ska vi hjälpa till lite och plocka ut det som vi känner är det absolut bäst för de som kanske inte vill ha 10 eller 20 spel under en dag. I premiären igår blev det träff på Sugita och en fin vinst in till de som följde med.

Dagens bästa spel

Idag torsdag fortsätter vi på den inslagna vägen och plockar upp ett av vår tennisexperts speltips. Det känns som att värdet i det här spelet är fullt tillräckligt för att det ska vara omöjligt att bortse från. I stor konkurrens med det här spelet i och för sig. Så egentligen vill vi helst välja två spel som dagens bästa. 

bästa spel

Dubbel på dagens bästa. Nästan 8 ggr hos Bethard!

Om man ännu inte är kund hos Bethard kan det noteras att de precis ändrat sin välkomstbonus till det bättre. Om man ännu inte är registrerad där får man hela 100% bonus upp till 1000 kronor. Mycket användbart, inte minst om man vill spela på tennis. Bethard har bäst återbetalning av alla spelbolag på tennis. Använder man den här bonusen och sätter hela summan på dagens dubbel med våra två bästa spel kan man senare idag ha mer än 15 000 kronor på sitt konto där. 

Spela dagens bästa dubbel och vinn över 15 000 kr!

En hel del annat som händer idag. EM i dambasket börjar. Kolla in vår artikel inför det. Sen är det också dags för kvartsfinal i VM i damfotboll. Vår expert Billy har laddat upp med ett speltips på England.

Vi har också golf. PGA-tourtävling från Detroit och vår expert Niklas tror på att en stabil spelare slutar bland de 20 bästa. Läs hans speltips här.

Ha en trevlig speldag och tveka inte att kontakta redaktionen om det är något ni undrar över.

Vill ni följa dagens idrott och kanske i synnerhet era spel så gör ni det bäst i vårt matchcenter. Om man är sugen på att starta dagen med ett helt nytt spelbolag och därmed få en ny bonus att leka med kan man med fördel kolla in vår bonussida där vi samlat de enligt oss bästa svenska spelbolagen.

Upp till 1000 kr i gratisspel

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
Brett utbud
Lång erfarenhet av betting
Generös välkomstbonus
18+, regler och villkor gäller