Reklam
27 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Lucila Venegas
26 jun 2019 at 10:50 (Uppdaterad 27 jun 2019 at 22:53) 26/06
98
0
Chans (1-X-2): 22-26-52%
Spelvärde: 108,68%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Dam-VM

Norge gjorde en gedigen insats och höll australiensiskorna till bara 1 mål framåt. Ett Australien som innan gjort 8 mål på 3 matcher under VM. Att sedan norskorna skulle ha den kylan att trots sitt unga lag, hålla nerverna i styr under straffläggningen, det är imponerande. Frågan är dock om man inte borde gjort mer framåt här. Man må ha varit nära men det är bollar i mål som räknas, inte bollar på mållinjen.

England däremot fick en relativt behaglig resa i åttondelsfinalen där man vann med stabila 3-0. Matchen kan dock ha varit det mest udda jag sett men det är en annan historia. Ska dock sägas, likt huvudtränare Neville sa efter matchen, det är imponerande att de brittiska spelarna lyckades hålla fokus under matchen. 3-0 må ha varit rättvist då England var så pass mycket bättre men det var mer tur än skicklighet för de brittiska spelarna att nollan hölls intakt. För det var stundtals rätt snurrigt och det blev lite väl mycket misstag av, enligt mig, VM:s bästa lag defensivt. Stort plus här är att England faktiskt gör tre mål och har bud på något till då det är deras offensiv som inte riktigt klickat, förrän nu.

Två lag som helt klart är i bra form, ett ungt Norge som imponerat mycket på mig, ett England som börjar hitta målet.

Det faktum att Norge inte gör mer mål än ett mot ett helt klart sämre lag defensivt än England. Samtidigt som England har börjat göra mål gör att jag har väldigt svårt att se att norskorna ska kunna ta det här. Jag har svårt att se att de ens lyckas ta detta till förlängning. England är ett bra mycket bättre lag defensivt än Australien så norskorna kommer ha svårt att lyckas göra något framåt här. Jag tror inte ens att man lyckas göra mål på brittiskorna. Att Norge sedan skulle klara av att nolla England, nej det händer inte. Man är inte så bra bakåt.

Norskorna är okej men man håller inte brittiskorna mållösa. Att England vinner detta efter full tid känns högst sannolikt och att det dessutom ger över 2 gånger pengarna känns som löningsdag.

Vi kör på det, England vinner!

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback