Damidrottsevenemangen avlöser varandra just nu. Eller närmare bestämt, går i varandra. Dam-VM i fotboll pågår fortfarande och nu är också dambasket-EM på ingång. Precis som i fotbollen, Sverige har kvalat in och deltar, men ses i nuläget så här några dagar innan turneringen inte med någon större chans. 

Vi tittar till hur oddsen sitter, och vi väljer att ta dem från ComeOn där man just nu inte bara får en fantastisk bonus på 200%, man kan även få ett par turkalsonger, något som antagligen kommer behövas om Sverige ska ta sig någonstans i detta mästerskap.

200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+, regler och villkor gäller

Spanien dominanta i dambasket

dambasket

Som landet ligger just nu är de regerande mästarna Spanien klara favoriter till att försvara sin titel.

Spanien försvarar titeln? 2,90 hos ComeOn!

Sverige som synes långt ner i listan, och lyckas man krångla sig vidare till ett slutspel har man gjort det jättebra. Man ges inte ens någon större chans att vinna gruppen där man har Frankrike som främsta konkurrent men även Tjeckien ses som starkare än Sverige på förhand.

15 gånger pengarna på svensk gruppvinst

EM i dambasket spelas i Serbien och Lettland och pågår mellan 27 juni och 7 juli. Alla matcher kommer TV-sändas och det är SVT och Viasat som delar matcherna mellan sig. Sverige spelar sin första match på fredag klockan 12 mot Tjeckien.

200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+, regler och villkor gäller