Inför Basel

Den här turneringen ska ju inte bli helt tråkig att följa. 500-turnering i Basel, med en viss hemmason i lottningen. Federer är på plats, och det blir därmed givetvis extra drag kring precis allt när han spelar i sin födelsestad. 

Vi tittar till oddsen, och vi gör det från Bethard, som i vanlig ordning har högst matchodds i världen på ATP-touren. Här på Betting har vi just nu en specialbonus hos just Bethard. 125% i bonus upp till 1250 kronor erbjuds för närvarande. 

Federer att vinna Swiss Indoors till 2,75 gånger pengarna hos Bethard 

  • Federer är expertens favorit att ta hem tävlingen
  • Enkelt motstånd inledningsvis

Rygga spelet hos Bethard

2,75 erbjuds i detta nu på Federer och jag tycker det är riktigt bra. Inte i absolut bästa form kanske. Han var inte jätteimponerande i Shanghai, men så illa var det verkligen inte. Federer är för mig stor favorit att ta hem titeln den här veckan, och jag tycker 2,75 är ett bra odds. Först en otränad Krajinovic, sen Struff eller Millman i andra omgången, inget motstånd som skrämmer överhuvudtaget i kvarten, och sen en potentiellt sliten Tsitsipas som värsta motståndare i semifinal. Nej, jag tror att Federer kommer promenera fram ganska enkelt, och att då sitta med 2,75 på honom i finalen, det är sånt man bara drömmer om.

Närmaste utmanare om man ska tro oddsen är Zverev, Cilic och Wawrinka. Tre formsvaga spelare. Jag skulle inte spela någon av dem till de under 10 gånger pengarna som just nu erbjuds.

Någon skräll då?

Nja, möjliga skrällar finns alltid, men jag tycker man ska spela Federer den här veckan i Basel. Varken mer eller mindre.

Roger Federer 2,75

Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Alexander Zverev 4,90 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Marin Cilic 6,00 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Stefanos Tsitsipas

12,00

Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​​​​

Daniil Medvedev 14,50 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Roberto Bautista Agut 17,00 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Gilles Simon 21,00 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Inför Wien

Det börjar gå mot slutet av säsongen här när det gäller tennisen. Men det blir som alltid en rejäl avslutning. Den här veckan har vi två 500-turneringar, ganska stora alltså, och här ska vi gå igenom hur det ser ut i Wien, och framför allt titta till oddsen på vem som kan tänkas vinna.

Oddsen hämtar vi från Bethard som i vanlig ordning har högst matchodds i världen på ATP-touren.

Sällsynt nog har inte turneringen någon stor favorit utan det är fyra spelare som är ungefär lika betrodda. Thiem, Coric, Anderson och Nishikori. 

Thiem har hemmaplan, och fick med sig en liten titel på hardcourt nyligen. I det här sällskapet ska han dock få svårt att räcka till, och jag tycker inte att han är en av de mest spelvärda.

Spela på ATP Wien till bäst odds hos Bethard

Button text

Coric, nja, lite övervärderad efter framgången i Shanghai, tycker jag.

Anderson? Inte jätteformstark. Jag duckar där också. Dessutom oftast väldigt hög studs i den här turneringen. Inte bra för Anderson.

Nishikori, han är faktiskt inte så bra inomhus. Jag skippar honom också.

Kevin Andersson 5,90

Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Borna Coric 7,75 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Dominic Thiem 7,75 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Kei Nishikori

8,75

Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​​​​

John Isner 10,50 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Grigor Dimitrov 12,50 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​
Kyle Edmund 13,00 Lägg ditt spel hos Bethard för bäst odds​​​

Så, vad ska man spela då?

Det är väldigt jämnt, som sagt, men Raonic till 11 gånger pengarna, det tycker jag är intressant. Han var inte bra i Shanghai, men har fått vila lite och inomhus är han alltid farlig. Ingen superlottning kanske. Han möter Anderson redan i omgång två, men jag tror det är en jättefin chans för honom och sen ser vägen plötsligt bra ut när han i så fall tar över Andersons toppseedning.

Om man är sugen på ett ännu lite högre odds så är Dimitrov en intressant spelare. Ingen jätteform, absolut inte, men han har en väldigt bra lottning. Kvalspelare i sina första två matcher och sen Fognini som seedad motståndare. Fognini har skadeproblem, och kanske inte ens kommer till start. Jag tycker det på lottningen ser ganska givet ut att Dimitrov går till semi, och även om det där blir tufft, att sitta med Dimitrov i semi till 12,50 gånger pengarna, det är väldigt trevligt.