Ny vecka och nya tennisturneringar som drar igång. Den här veckan spelas det ATP-tennis i Dubai och Sao Paulo men framför allt, veckans stora och mest intressanta turnering spelas i Acapulco, där Rafael Nadal gör comeback efter sina skadebeskymmer i Australian Open.

Vi tar oss en titt på oddsen inför denna turnering. Kommer Nadal inleda med en titel direkt? 

Bethard* är vad som gäller om man vill spela dessa odds. Bethard*, där vi för övrigt just nu erbjuder en specialbonus om man registrerar sitt konto via oss här på Betting. 200% bonus upp till 1000 kronor finns just nu att hämta. Titta under bonusar här på sidan för att ta del av det.

Nadal, 3,00

Del Potro, 5,50

Zverev, 7,00

Thiem, 9,00

Anderson, 13

Nishikori, 15

Querrey, 15

Isner, 21

Sock, 23

Chung, 23

Shapovalov, 26

Rublev, 34

Mannarino, 34

Johnson, 34

Gojowczyk, 41

Ytterligare 13 spelare kan spelas, men det där är de spelare som står i under 50 gånger pengarna, och att vinnaren ska bli någon annan än dessa får ses som direkt osannolikt. Mest troligt har vi titelvinnaren bland de största favoriterna.

Ganska formlösa spelare som han konkurrerar med den här veckan, Nadal. Juan Martin Del Potro har inlett året svagt, och floppade rejält i Delray Beach förra veckan. Alexander Zverev håller på att lägga om sitt spel en aning, och är just nu inte det hot han var under förra säsongen. Domonic Thiem blev krossad av Fernando Verdasco på sitt favoritunderlag grus för några dagar sen. Nu hardcourt, och där är Thiem sällan något hos. Kevin Anderson och Kei Nishikori, absolut inte ofarliga, och Andersons form är bra, men tveksamt om någon av dem går hela vägen.

Jag tycker det känns ganska fint upplagt för Nadal att få med sig en titel och 500 fina och sköna rankingpoäng i striden om positionen som världsetta som han just nu har med Roger Federer. 

Vill man ha en riktig skräll så skulle jag säga Nadals landsman Verdasco, som alltså krossade Thiem och gick hela vägen till final i Rio de Janeiro veckan som var. Kanonform på honom och även om det ska mycket till för att han ska gå hela vägen, 51 gånger pengarna är ett bra odds.