Äntligen är det helg igen! Vad passar då bättre än en Stryktipskupong fylld med engelsk toppfotboll och en Jackpott på 14 miljoner riksdaler? Det ska bland annat spelas derbyn i London, där matchen mellan Chelsea och Arsenal kittlar lite extra.

Spelstopp: 15.59

1. Chelsea - Arsenal 1

Vilken match vi har att se fram emot på lördag! Chelsea mot Arsenal och Maurizio Sarri mot Unai Emery redan i den andra omgången! The Blues fick en riktigt bra start i Premier League. Sarris mannar besegrade Huddersfield med 3-0 på John Smith's Stadium, där Jorginho fick näta i debuten. Men sett till spelet var det ingen övertygande insats från de mörkblå och resultatet kändes något i överkant. Arsenal fick tuffast möjliga start på säsongen när man ställdes mot Manchester City på Etihad. Denna lördag stundar en ny väldigt tuff uppgift för Emery som alltjämt har en ganska jobbig skadesituation på backsidan. Något hemmalaget kan dra fördel av? Ettan streckas lågt och kan faktiskt att kommas till att spikas. 

2. Everton - Southampton 1

I Liverpool tar Everton emot Southampton på Goodison Park. The Toffees har ett gediget spelarmaterial och gjorde en stark insats på Molineux Stadium mot Wolves i premiären. Nyförvärvet från Watford, Richarlison, gjorde två mål i debuten i matchen som slutade 2-2. Phil Jagielka fick syna det röda kortet mot Wolves och missar således hemmapremiären. Det kommer även nyförvärvet André Gomes att göra som dras med en lårskada. Southampton var ett bottenlag i fjol, och egentligen tyder väl ingenting på att The Saints ska vara bättre den här säsongen? Gästerna såg bleka ut i hemmapremiären mot Burnley och får råda som ganska klara underdogs på Goodison. Gardera ettan på större system. 

3. Leicester - Wolverhampton 1

Intressant möte i Leicester där den uppskrivna nykomlingen Wolverhampton kommer på besök. Leicester City fick en tuff uppgift i premiäromgången, där Claude Puels mannar ställdes mot Manchester United på Old Trafford. Trots en ganska bra insats av The Foxes slutade det med en hemmaseger. Det portugis-betonade laget Wolves fick med sig en pinne från Molineux Stadium förra helgen mot Everton. På pappret kanske det låter som en riktigt bra premiärmatch, men med tanke på att vargarna spelade med en man mer i över halva matchen kändes premiären som en liten besvikelse. Med reservation för Ruben Neves som verkligen visade klass. Knapp etta. 

4. Tottenham - Fulham 1

Ytterligare ett Londonderby på kupongen! Fulham fick en tung start på Premier League-äventyret. The Cottagers föll hemma mot Crystal Palace med 0-2. Fulham gjorde förhållandevis en helt okej insats men Palace var betydligt mer effektiva framför mål vilket blev den avgörande faktorn i matchen. Tottenhams seger mot Newcastle satt hårt inne. Visserligen slutade matchen 2-1 till Spurs och samtliga mål gjordes innan första 20 var spelade. Men matchen var jämn och The Magpies hade inte alls varit oförtjänta av en poäng på St James' Park. Nu när den första omgången är avklarad räknar vi dock med att Spurs växlar upp och tar en relativt bekväm seger hemma på Wembley Stadium mot nykomlingen Fulham. 

5. West Ham - Bournemouth 2

Svårtippat möte stundar på Wembley under lördagen. West Ham såg riktigt virriga ut i premiären på Anfield förra helgen. The Hammars var allt annat än ihopspelade och konstigt vore det väl annars eftersom spelaromsättningen under sommaren varit ganska stor samtidigt som Manuel Pellegrini är relativt ny på tränarposten. Bournemouth är ett etablerat Premier League-lag som som fått behålla stommen i truppen under sommaren. Hemmalaget kommer alltjämt att få klara sig utan Andy Carroll, Manuel Lanzini och Winston Reid, och visst känns väl inte skrälltvåan alltför långsökt här? Vi går för skrällen och streckar från höger!

6. Bristol City - Middlesbrough 2

Vi vänder blad och tittar till Championship. Middlesbrough var med och fajtades om Premier League-platserna i fjol och ser ut att kunna göra det även den här säsongen. Boro har fått en smakstart, och står på sju poäng efter de tre spelade ligamatcherna. Bristol City, som också var med och krigade på den övre halvan av tabellen den gångna säsongen, har inlett klart sämre. Hemmalaget står på två poäng efter lika många matcher och i veckan föll Bristol mot League One-laget Plymouth Argyle i Ligacupen. För dagen känns gästerna klart hetare och därför börjar vi med tvåan på Ashton Gate. 

7. Hull - Blackburn 1

Efter två raka kryss i ligaspelet för nykomlingen Blackburn Rovers så tog The Blues and Whites en övertygande seger i Ligacupen i tisdags. Rovers vann 5-1 borta mot Carlisle United och lär därmed komma till spel på lördag med något förstärkt självförtroende. Gästerna ser dock ut att få klara sig utan två viktiga kuggar under lördagen, då både Elliot Bennet och Derrick Williams uppges vara tveksamma för spel. Hull City slet på den undre halvan förra säsongen och har fått en tuff start på den här säsongen. Men precis som Blackburn avancerade The Tigers i Ligacupen efter segern mot Sheffield United i tisdags. På KCOM Stadium känns trots allt ettan mest trolig. Men gardera omgående. 

8. Ipswich - Aston Villa 2

Ipswich Town har fått en blytung start! Efter två spelade omgångar i ligaspelet har hemmalaget fått ihop en poäng, trots att man mött två nykomlingar, Blackburn och Rotherham. I veckans ligacupmatch blev det även förlust efter straffar mot Exeter City som huserar i League Two. Tveksamt om man är i “zonen” för att ta sig an Aston Villa? Gästerna var ett topplag i fjol och har inlett den här säsongen formidabelt. Full pott i ligaspelet och avancemang i Ligacupen. Trots detta ser tvåan ut att erbjuda fint spelvärde vilket endast lämnar en väg att gå. Spik-tvåa!

9. Leeds - Rotherham 1

Tuff uppgift stundar för nykomlingen Rotherham på Elland Road i Leeds. Hemmalaget har tagit full pott i det två inledande matcherna i Championship mot Stoke City och Derby County, och i veckan blev det även seger i Ligacupen mot Bolton Wanderers där Pontus Jansson fick göra debut under Marcelo Bielsa. Rotherham, som slutade på en fjärdeplats i League One förra säsongen, är långt ifrån samma kaliber som Leeds. 1-5 förlusten mot Brentford i premiären vittnar verkligen om det. Ettan singelstreckas!

10. Millwall - Derby X

Derby County tränas numera av Chelsea-legendaren Frank Lampard, som tillsattes på tränarposten i maj. Det blev tre poäng i premiären för Lampard borta mot Reading, men i den senaste seriematcherna torskade The Rams med 1-4 mot Leeds. På The Den i London, kommer gästerna till spel med ett par tunga avbräck, bland annat Marcus Olsson och Curtis Davies. Dessutom uppges Tom Huddlestone och David Nugent vara tveksamma till att komma till spel denna lördag. Millwall är obesegrade den här säsongen och generellt väldigt svårslagna i huvudstaden. 1X klickas. 

11. Reading - Bolton 1

Det blev respass för Bolton Wanderers i Ligacupen i tisdags mot Leeds, men säsongen har trots allt inletts ganska bra för gästerna som slet i botten av tabellen i fjol. Efter två omgångar av Championship står Wanderers på fyra poäng. Reading har fortfarande en nolla i poängkolumnen i seriespelet, men The Royals lyckades studsa tillbaka i veckans cupmatch mot Birmingham som Paul Clements mannar vann med 2-0. I grunden är det här två relativt jämna lag och med tanke på att gästerna vann blott en av 23 bortamatcher under fjolårssäsongen i ligaspelet, bör 1X stå sig bra även här.  

12. Sheffield United - Norwich 1

Sjukdomsproblem härjar i Sheffield United! I tisdagens strafförlust mot Hull City i Ligacupen tvingades en krasslig Mark Duffy kliva av redan i halvtid, och The Blades mittfältare uppges ha spridit smittan vidare till ett par lagkamrater. Men på Bramall Lane ska trots allt hemmalaget anses som favoriter mot Kanariefåglarna. Norwich har haft en stor omsättning av spelare under sommarfönstret och laget känns för dagen inte helt samspelta, vilket kan vara anledning till den tröga säsongsinledningen. Ettan plockas ut först och garderas sedan efter storleken på plånboken. 

13. West Bromwich - QPR 1

Kupongen avslutas med att West Bromwich får bära stort favoritskap på The Hawthorns. West Brom förlorade hemmapremiären mot Bolton, men nu har laget kommit på banan igen och truppen ser riktigt slagkraftig ut i den engelska andradivisionen. Queens Park Rangers har etablerat sig på den undre halvan av Championship det senaste säsongerna. QPR trivs betydligt bättre hemma i London och mycket talar för att gästerna alltjämt kommer att stå på noll poäng efter helgens batalj. Hemmalaget är i grunden ett betydligt bättre lag och ettan spikas utan någon större fundering i kupongens sista match.

Kassaskåpet! - Tottenham

Tottenham har i stort sett samma lag som förra säsongen och således bör Mauricio Pochettinos mannar vara sammansvetsat. Förra säsongen förlorade Spurs blott två av 19 matcher hemma på Wembley i Premier League och känslan är att Fulham inte är bra nog att störa här. 

Varningen! - West Ham

West Ham har ett riktigt namnkunnigt lag men insatsen mot Liverpool i premiären gav en hel del frågetecken. Bournemouth är stabila och agerar mer som ett lag. Skrällen på London Stadium är inte alls orimlig!

96 rader

1. Chelsea - Arsenal 1
2. Everton - Southamp. 1
3. Leicester - Wolves 1x
4. Tottenham - Fulham 1
5. West Ham - Bournem. 1x2
6. Bristol C - Mboro x2
7. Hull - Blackburn 1x
8. Ipswich - Aston V 2
9. Leeds - Rotherham 1
10. Millwall - Derby 1x
11. Reading - Bolton 1x
12. Sheff U - Norwich 1
13. West Brom - QPR 1

864 rader

1. Chelsea - Arsenal 1
2. Everton - Southamp. 1x
3. Leicester - Wolves 1x
4. Tottenham - Fulham 1
5. West Ham - Bournem. 1x2
6. Bristol C - Mboro x2
7. Hull - Blackburn 1x2
8. Ipswich - Aston V 2
9. Leeds - Rotherham 1
10. Millwall - Derby 1x
11. Reading - Bolton 1x
12. Sheff U - Norwich 1x2
13. West Brom - QPR 1