Inför lördagens fotbollsfest lyckades vi slita vår tennisexpert David Thorstensson bort från pågående Franska Öppna ett par minuter. Vad tror han egentligen om matchen, och framförallt – vilka tre tips kan han ge för spel att titta närmare på?

Missa inte vår genomgång av Champions League odds!

Tips 1: Tottenham eller oavgjort (1X), till 1.95

– För mig är det såna här gånger rätt givet. Många som normalt sett inte spelar på sport spelar på den här matchen, och spelar då på det som gör matchens roligast för dem. I det här fallet är det världen över otroligt många fler som håller på Liverpool än Tottenham, och som därmed vill spela på Liverpool.

– Dessutom har den stora massan i såna här stora matcher en tendens att vilja spela på det som har störst chans att inträffa, det vill säga att Liverpool vinner. Det är alltid en bra idé att gå emot det där, och personligen tror jag också att Liverpool är lite för stora favoriter helt enkelt.

Double Chance odds, Tottenham Hotspur - Liverpool, Lör 1 jun 2019 at 21:00

Tips 2: James Milner som första målskytt, till 17.00

– Att spela Milner som första målskytt är ungefär detsamma som att spela på att Liverpool får straff innan det blivit mål i matchen, men det här oddset är bättre. Fantastiskt säker straffskytt, Milner.

First Goalscorer odds, Tottenham Hotspur - Liverpool, Lör 1 jun 2019 at 21:00

Tips 3: Under 3,5 kort i matchen, till 2.45

– Två brittiska lag, enormt mycket på spel, och det blir en psykos kring att det kommer smälla hit och dit och bli stökigt. Men varför då? Det är inte mycket brittiskt över de här lagen överhuvudtaget utan de är två av världens bästa fotbollslag med spelare från alla möjliga länder.

– Jag tror inte att någon vill riskera något i onödan och det kan nog snarare bli ganska lugnt och disciplinerat.