Inför säsongen 2017 tippade i princip varenda fotbollskunnig Malmö FF som segrare. När säsongen nu är över kan vi säga att alla fick rätt och att det tyvärr - för den neutrale åskådaren - aldrig blev riktigt spännande. Guldet var Malmös i princip hela säsongen men säkrades i praktiken inte förens det återstod tre omgångar.

Tvivel kring mästartränaren

Magnus Pehrsson har trots SM-guldet inte alla fans med sig. Detta då Di Blåe åkte ur Champions League redan i första kvalomgången efter fiaskot mot Vardar. I Malmö är guld en självklarhet och fokus ligger därför på Europa. Då MP misslyckades med detta fanns det i somras många som krävde tränarens avgång.

Sportchefen Daniel Andersson stod bakom sin tränare och fokuset laget på att fixa den andra stjärnan på bröstet till Mesta Mästarna. I sista omgången mot Häcken firades guldet storartat när en representant från varje guld fanns på plats. Inte blev det sämre av att stadens egna son Zlatan Ibrahimovic flög hem för att överlämna Lennart till Markus Rosenberg.

Nu börjar arbetet med att förbereda inför nästa säsong som innehåller kval till Champions League, allsvenskan och svenska cupen. Då många spelare lämnar kan vi nog räkna med en hel del aktivitet från Danne under Silly Season. Tinnerholm, Berget och Eikrem har redan meddelat att de lämnar medan det fortfarande är osäkert kring Lewicki, Carvalho och Erdal Rakip. Den sistnämnde ser nog fansen helst förlänger då han med sina åtta mål och matchavgörande insatser var en av lagets bästa spelare under 2017. Dessutom har Rakip med sina fyra SM-guld fler guld än något allsvenskt lag har sedan millenieskiftet.

Massiv sportbonus hos Mobilebet

Om du vill betta på Silly Season eller bara fotbollsmatcher eller någon annan sport är Mobilebet ett riktigt bra alternativ. Där hittar du ett stort oddsutbud både live och pre game med många intressanta marknader. Dessutom väntar en riktigt fin välkomstbonus för dig som inte redan är medlem hos spelbolaget. Registrera ett konto hos Mobilebet idag för en spelupplevelse utöver det vanliga.