SHL i ishockey är igång. Äntligen tycker nog många, både för att kvällarna fylls av ännu lite mer sport men även för att många älskar att spela på SHL.

Glädjande nog har en av våra medlemmar här på betting.se börjat lägga ut speltips på SHL och så här långt har det gått riktigt bra. Användarnamnet SHLmästaren har just nu en utdelning på 125% och ligger 43 units plus hittills på sina spel på i huvudsak SHL men delvis också Hockeyallsvenskan.

Missa inte Junior-VM 20/21!

Håll dig uppdaterad kring betting på Junior VM här!

Spela på SHL - Hur vinner man mer?

Vi tar pulsen på honom och tittar till vad han ser framför sig under säsongen, och om han har några tips kring hur man vinner pengar på SHL.

Kul att du börjat lägga ut speltips på SHL! Var det svårt att komma igång?

-Inte alls. Inte över huvud taget faktiskt. Det tog ett par minuter att registrera ett konto  helt gratis och sen var det inga problem alls att få ut första speltipset. 

Tre matcher i veckan i stort sett varje vecka under många månader. Orkar spelarna fokusera?

-Jag skulle säga nej. Än så länge när vi bara är några matcher in i säsongen har jag inte sett något av att lag inte orkat men det kommer komma fortare än folk tror. Det är inte så lätt att förutspå när lag ska ha sina kvällar där de inte orkar. Min taktik är istället att spela ganska många matcher och hålla insatserna nere så man inte drabbas så hårt av när dessa svårförutsedda grejer inträffar.

Asian handicap, över/under, moneyline, 1x2, vad spelar du helst på SHL när möjligheterna är så många?

-Grunden är 1x2, inget snack om den saken. Återbetalningen är oftast lite bättre där än den är på moneyline och återbetalningen är a och o i längden. Över/under gillar jag inte alls. Jag tycker det är för mycket lotteri och svårt att hitta riktiga värden. Ett och annat spel på asian handicap kör jag dock men jag har klart bäst siffror på 1x2.

Vad har du utläst hittills av säsongen?

-Stallskriket Rögle är mer än ett stallskrik. De kanske inte kommer utmana om guldet men de kommer tillhöra toppen. Linköping kommer gå riktigt dåligt. Annars tror jag topplagen står sig från förra säsongen. Frölunda, Djurgården, Luleå, Färjestad, det är många om budet där uppe i toppen. 

Om du måste välja ett lag att spela på att vinna SM-guld?

-Då går jag på Färjestad. Jag har ingen bra motivering egentligen men lite talar det kanske emot Frölunda att de vann förra året. Djurgården var lite bättre förra året. Luleå håller aldrig hela vägen. Jag kör Färjestad.

Spela SM-guld Färjestad till höga 6 gånger här.

Åker något lag ur?

-Det här låter väl lite konstigt kanske i och med att de leder serien men jag tror att Oskarshamn åker ur med dunder och brak. De kommer komma sist och jag tror att de kommer vara klart sämre än lagen som tar sig fram i Hockeyallsvenskan. Timrå är de som har störst chans att ta sig upp som jag ser det.

Det var vår nästa fråga det, vilka som vinner Hockeyallsvenskan, Timrå alltså?

-Det tror jag ja. Stommen från SHL kvar och Jonathan Dahlén som hade varit en av de bästa spelarna i SHL tillbaka. 

Om du får ge ett enda tips till folk som spelar på SHL?

-Var inte rädd för höga odds. Ta gärna odds tidigt också. Har man en känsla för en högoddsare precis när oddsen kommer ut, ta den direkt. Oddssättarna är ibland lite slarviga.

Vilka spelbolag föredrar du när det gäller odds på SHL?

-Betsson är bäst. De sponsrar ju SHL och därför satsar de också hårt på oddsen. De kommer oftast ut med oddsen först och har sen också oftast allra högst odds. Man ska dock också ha konton på Coolbet och Unibet. Då får man oftast det högsta oddset man kan få på matcherna.

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav

Sista frågan. Är det inte alltid lite väl högt odds på kryss i matcherna?

-Så är det. Räknar man på antalet kryss över en säsong så landar man ofta i att medeloddset på kryss är för högt. Du kommer säkert fråga varför det är så. Enkelt, ingen vill spela på kryss, det är tråkigt. 

Vi tackar för pratstunden och hoppas vi får återkomma fler gånger under säsongen.

Utmana gärna SHLmästaren med dina speltips på SHL. Läs om hur man kommer igång och lägger ut sitt första speltips här på betting.se.