Väldigt fina siffror på redaktionens dagens bästa spel den här veckan och vi ska avsluta på bästa sätt med att smälla in en riktig högoddsare. 

Favorit till 2,63 är dagens bästa spel

Vi har plöjt igenom dagens speltips på sajten och det var helt omöjligt att inte fastna för den här. 2,63 i odds men ändå klar favorit i verkligheten. Otroligt intressant.

Dagens Bästa Spel

Mördande argument från tennisexpert Thorstensson om att Troicki bara spelat bra på ett helt annat underlag och på det här underlaget håller tveksam nivå vilket också bekräftas av en svag insats i första omgången igår. Plus en del andra saker. Kolla in hela speltipset här eller gå direkt till högsta odds här

Dags att testa Coolbet!

Det högsta oddset just nu finns hos Coolbet som enligt oss i redaktionen är ett mycket intressant spelbolag. Man sätter till skillnad från de flesta andra spelbolagen sina egna odds vilket gör att man ofta sticker ut från mängden. Tacksamt för oss spelare. Precis som man gör här. Den övriga flocken spelbolag har börjat sänka oddset på Kwiatkowski mer och mer men Coolbet väljer att ligga kvar och lita på sin uppfattning. 

Coolbet har just nu också en jättefin bonus på 100% av den första insättningen. Ta den chansen genom att klicka på hämta bonus nedan.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav