Annons

Speltips : Viktor Troicki - Thai-Son Kwiatkowski: 2

Matchcenter
28 juli 2019 at 18:10 - Tennis, ATP
Stadium, William H.G. FitzGerald Tennis Center
Uppdaterad
113
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 147,28%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Coolbet Till Coolbet
Turnering: Kval Washington. Underlag: Hardcourt.

Intressant det här. Troicki har sladdat i flera år och emellanåt knappt ens hållit på challengertouren. Sen hade han nu en grym sommar där han lyckades ta sig in på atp-touren och vann matcher på gräs. Det tolkar folk nu som att han är tillbaka och bara kommer fortsätta vara bra nu när det blir hardcourt. Jag är mycket, mycket tveksam. Det var väldigt längesen som Troicki höll någon vidare nivå på ett annat underlag än gräs.

Senast Troicki spelade på hardcourt var i mars i år och då hade han inte många rätt utan förlorade mot riktigt dåliga spelare. Igår i första kvalomgången mötte han en spelare som verkligen är riktigt, riktigt dålig, och vann 7-5 i avgörande set.

Mot det ska man ställa Kwiatkowski som är en rejält kapabel spelare som igår slog Rubin som är en bra spelare i toppen av challengertouren. Jag kan verkligen inte fatta hur Troicki kan värderas såhär högt och jag kan mycket väl ha gjort ett misstag som inte dragit på ännu mer med värderingen här. Jag tycker att Kwiatkowski ska vara rätt klar favorit i matchen.

Högst odds hos Coolbet. Få en fin start på karriären där med att ta deras startbonus på 100% upp till 500 kronor.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback