Det är kaos i Manchester United. Åtminstone utanför klubben. I forum och på social media är supportrarna i upplösningstillstånd och alla ska sparkas, från spelarna till klubbledningen. När det gäller tränaren Ole-Gunnar Solskjaer verkar fansen emellertid splittrade. Vissa anser att han inte har någon spelidé och är en bluff medan andra hävdar att inte ens Solskjaer kan göra guld av gråsten.

Solskjaer klarar sig en stund till enligt oddsen

Hur ser verkligheten ut då? 

Det låter vi i redaktionen vara osagt, men vi älskar odds och sannolikheter, och ska man tro oddsen kommer Solskjaer inte bli inkallad på Ed Woodwards kontor för att skriva under sitt avsked just nu i alla fall.

Nästa manager att få sparken i Premier League

WilliamHill har faktiskt odds på samtliga managers. Minst trolig att få sparken härnäst är Liverpools Jurgen Klopp som står i 101 gånger pengarna. Redaktionen gillar inte att säga att odds är dåliga, men det måste väl helt ärligt vara ett av tidernas sämsta odds. Liverpool håller på och springer iväg med ligatiteln och det mesta fungerar även om det strulat lite i Champions League. Klopp är hyllad från alla håll och spelarna älskar honom. Att han skulle få foten inom närtid, inte helt troligt kanske.

Evertons manager Silva kan däremot alltså räkna med att få söka sig efter ett nytt jobb ganska snart. Everton ligger trots stora satsningar på truppen senaste åren på nedflyttningsplats och de har tidigare visat att de inte är rädda att göra förändringar. Silva lär ryka snart.

Silvas dagar räknade? Spela 1.67 hos WilliamHill

Att Tottenhams Pochettino skulle få sparken kan låta märkligt. Han har fört Tottenham från att vara ett lag bakom toppen till att vara ett absolut topplag och de utmanade både om titeln i Premier League och var i Champions League-final förra säsongen. Riktigt svag inledning den här säsongen visserligen med en fullständig överhalning mot Bayern Munchen hemma förra veckan, 2-7 och man blev också besegrade i helgen i Premier League, 0-2 borta mot Brighton. Egentligen inte tillräckligt för att sparka en hyllad tränare kanske, men Pochettino har länge bråkat med ägarna och klubbledningen om att han inte får vara med och bestämma som andra managers och just nu läcker det också ut uppgifter om att spelarna i laget ska ha övergivit honom och inte längre vill ha honom kvar. Pochettino har i flera år ryktats till några av Europas toppklubbar och i synnerhet till Manchester United. Kanske är det nu närmare än någonsin.

Pochettino lämnar härnäst? 3.50 hos WilliamHill

För tredje mest trolig att få sparken härnäst är Solskjaer som hur man än vänder och vrider på det just nu underpresterar brutalt med sitt United. Uniteds trupp är med klubbens stolta historias mått mätt mycket svag, egentligen i alla lagdelar men framåt har man knappt några spelare överhuvudtaget och vill man vara ett topplag i världens bästa liga för man nog ha anfallare. Klubbdirektören Woodward har gått ut och visat stöd till Solskjaer flera gånger och sagt att klubben bygger långsiktigt men frågan är hur länge det håller i sig om det skulle börja bli riktigt illa. United befinner sig just nu på undre halvan av tabellen och så svag är inte truppen. Absolut inte.

Slutar United på undre halvan? 7 ggr hos Hajper

Fortsättning följer, men kommer någon av dessa tränare verkligen överleva säsong på sitt jobb? Troligen inte.

Solskjaer

Upp till 1000 kr i gratisspel

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Brett utbud
Lång erfarenhet av betting
Generös välkomstbonus
18+ | Regler och villkor gäller