Den uppmärksamme har märkt att innehållet har utökats här på betting.se på sistone. Vi har plockat in mer av allt egentligen i våra försök att göra en bättre sajt men framför allt speltipsen har vuxit mycket. Våra experter bidrar med en del, men vi i redaktionen tycker också det är jätteroligt att ni medlemmar bidrar med era egna bästa spel.

Alla kanske inte vill spela särskilt många matcher på en dag dock, och därför tänkte vi framöver göra vårt lilla urval. Vi  läser givetvis igenom alla våra speltips, och när vi gjort det tänker vi varje morgon presentera det vi tycker är dagens bästa speltips. 

Denna onsdag faller valet på en match från kvalet till Wimbledon från vår expert David Thorstensson som har de överlägset bästa siffrorna av våra experter. Kolla gärna in hans profil med statistik från alla hans spel och om man inte vill missa något av tipsen kan man också klicka i att följa honom så får man notiser varje gång ett nytt tips kommer ut.

Sugita dagens bästa spel

Idag har vi valt den här matchen. Vi tycker att det låter väldigt rimligt att det blir japansk seger, och har därför helt enkelt plockat den som dagens bästa spel.

bästa spel

Man kan även förstås lita blint på David och spela matchen direkt.

Sugita vinner till 1,80, klicka här för att spela

Det högsta oddset finns hos WilliamHill som äntligen kommit tillbaka till den svenska marknaden efter att ha fått sin licens. Alla som registrerar sig efter återkomsten har chansen att få ett gratisspel på upp till 1000 kronor, även om man varit kund tidigare alltså. En chans värd att ta förstås.

Idag är också sista dagen innan EM i dambasket drar igång. Det börjar därmed bli dags att förbereda sig, exempelvis genom att läsa vår genomgång av oddsen.

Upp till 1000 kr i gratisspel

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
Brett utbud
Lång erfarenhet av betting
Generös välkomstbonus
18+, regler och villkor gäller