Vi går igenom bästa oddsen och de senaste nyheterna inför Belgien - Sverige i EM kval 2024. Janne Andersson och vårt svenska landslags chanser att ta sig till EM i Tyskland är så gott som noll, men motivationen att möta ett lag utav denna belgiska kaliber är en häftig uppgift där vi förhoppningsvis kan få se några av våra framtida namn göra avtryck.

Spela på EM-kvalet hos Expekt!

Odds Sverige - Belgien

Måndagen den 16 oktober klockan 20.45 sparkar vi igång detta EM-kval på King Baudouin Stadium i Bryssel, där vi bjuds på tuffaste tänkbara motstånd i form av Belgien. Senast lagen möttes på Friends Arena var det inget snack om saken där belgarna körde över Sverige helt och vann med 3-0. 

Vi spanar in oddsen inför denna i svenska ögon något avslagna kvalmatch och noterar inte helt oväntat att Sverige går in som klara underdogs. Dock alltid lurigt läge när pressen är borta och man kan utföra matcher på ett mer avslappnat vis en vanligt. 

Beroende på hur det går för Belgien borta mot Österrike under fredagen så kan det spela in på kommande match mot Sverige. Så här långt har man spelat 1-1 mot just österrikarna samt vunnit mot Estland, 5-0. Domenico Tedesco har hursomhelst en fantastisk bredd i truppen och självklart går laget för gruppsegern.

Belgien - Sverige Högsta odds Spelbolag
Båda lagen gör mål 1,82

Om vi tar och slänger ett öga på marknader för målskyttar hittar vi just nu hos Bet365* Romelu Lukaku som största favorit att näta där Viktor Gyökeres är den svensk som har lägst odds i samma kategori.

Jesper Karlsson tog chansen på nytt mot Moldavien och satte två kassar. Bologna-svensken börjar närma sig en startplats i det svenska landslaget och nu när Alexander Isak är skadad lär få chansen på nytt mot Belgien.

Målgörare i matchen Högsta odds Spelbolag
Romelu Lukaku 2,10
Michy Batshuayi 2,50
Jeremy Doku 4,00
Viktor Gyökeres 4,50
Emil Forsberg 5,50
Jesper Karlsson 5,75

Sveriges startelva mot Belgien

Om vi ska ta och spekulera lite i hur Janne Andersson kommer forma laget så är det väl inga överraskningar direkt om han håller fast vid sitt 4-4-2. Vi på Betting.se hade gärna sett följande lag kliva ut på gräset kommande måndag i Bryssel:

(4-5-1) Olsen - Augustinsson - Starfelt - Lindelöf - Holm - Ekdal - Cajuste - Forsberg - Karlsson - Kulusevski - Gyökeres

Här nedan följer startelvan när den släppts.

Kolla in vårt MatchCenter för mer statistik och odds!

Senaste möten mellan Belgien - Sverige

Nedan ser ni resultaten från de senaste matcherna mellan lagen.

Bästa bettingsidor Belgien - Sverige

När det kommer till landskamper är det oftast Expekt*, Speedybet* och NordicBet* som har bäst odds. Dessa spelbolag profilerar sig ofta som supportrar till svenska landslaget och erbjuder därför många gånger lite högre odds än andra spelbolag. 

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100 % upp till 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i bonus!
För sportälskare!
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, 6x omsättningskrav på sport, 1.80 min odds. Bonusen är giltig i 60 dagar

Ytterligare villkor: Endast nya spelare, min. insättning 100 kr
Villkor och krav:  Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 500 kr. Min insättning 100 kr.

FAQ: Belgien - Sverige

Få svar på de vanligaste frågorna om Belgien - Sverige 2023.

När spelas Belgien - Sverige?

Kolla in vår TV-guide för samtliga tider till Sveriges matcher.

Var kan man se Belgien - Sverige?

TV6 och Viaplay har rättigheterna till matchen.

Vilka är favoriter mellan Belgien - Sverige?

Belgien är klara favoriter mot Sverige.

Var hittar man speltips på Belgien - Sverige?

EM kval speltips hittar ni här.