Nykomlingen Bournemouth tar sig an Aston Villa i deras första match i Premier League 2022/23. Det fanns en tid då detta var en match i bottenstriden, men Villa har lämnat de dagarna bakom sig och siktar nu på att spela i Europa inom kort. Bournemouth kommer sannolikt slåss för att undvika nedflyttning vilket skulle innebära att en seger i premiären skulle vara guld värd.

Aston Villas Galactico’s

Aston Villa har varit väldigt aktiva under sommarens transferfönster och har lyckats landa ett par riktigt bra nyförvärv. Man lyckades säkra Coutinho på ett permanent kontrakt och har ett par andra spelare som ser fram emot att lyfta laget till nya höjder.

  • Philippe Coutinho- 18 miljoner pund
  • Diego Carlos- 27 miljoner pund
  • Robin Olsen- 3 miljoner pund
  • Ludwig Augustinsson- lån
  • Boubacar Kamara- gratis

Ett par av dessa namn har varit hett villebråd bland Englands bättre klubbar men Steven Gerrard och Aston Villa har lyckats locka spelarna till West Midlands. Det är ett spännande Aston Villa som ger sig in i säsongen och laget påminner en del om det West Ham som har tagit stora kliv på senare år.

Ollie Watkins i anfallet tillsammans med Emi Buendia, Philippe Coutinho och Jacob Ramsey kommer att ställa till det för många motståndare, speciellt lag som är sårbara i djupet. Watkins har en snabbhet som kan såra samtliga försvar och skapar många chanser på grund av densamma. Vi rekommenderar ett spel på mål för Watkins samt en seger för Aston Villa. En seger med 2-0 för Aston Villa ger dig 10 gånger pengarna hos Bet365*.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Aston Villa: Att vinna med 2-0 10,00
Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Ollie Watkins: Att göra mål i matchen 3,00
Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag

Bournemouth tillbaka i finrummet

Bournemouth degraderades 2020 och har spenderat två säsonger i Championship innan man tog sig tillbaka till Premier League. Man slutade tvåa i den näst högsta divisionen under ledning av Scott Parker. Parker har tidigare misslyckats med att hålla Fulham kvar i högstadivisionen och är nu redo för att bättra på sitt facit.

Bournemouth har överraskande nog var ganska inaktiva under sommaren vad gäller transfermarknaden. Man har bara tagit in två spelare, båda på fri transfer. Det är Joe Rothwell som har hämtats från Blackburn och Ryan Fredericks som har hämtats från West Ham. Det är med en låg budget och en tilltro till kämparglöden som klubben ger sig in i sitt stora äventyr.

Oddsen på matchen är ganska lukrativa för en supporter till Bournemouth då laget står i 4.00 att vinna matchen. Som nykomling räknar vi med ett extra taggat hemmalaget som mycket väl kan ta samtliga poäng.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Bournemouth: Att vinna matchen 4,00

Samtliga odds på mötet mellan Bournemouth - Aston Villa uppdaterades senast fredagen den 5 augusti klockan 16:35. Du kan själv jämföra odds på mötet i vårat matchcenter.

TV-tider för matchen mellan Bournemouth -  Aston Villa i Premier League 2022/23

Matchen har avspark 16:00 lördagen 6 augusti. Du kan se matchen antingen på Viasat Sport Fotboll eller Viaplay.