I det första mötet på Anfield fick vi se Liverpool rivstarta och tidigt gå upp i en 2-0-ledning. Sedan kom kollapsen och Real Madrid gjorde hela fem mål och vann, 5-2. På förhand kanske inte den mest spännande matchen, men vi vet vad Liverpool har gjort förr och mirakel har skett. Följ med och få de bästa oddsen och de senaste nyheterna inför denna Champions League-åttondel.

Spela på Champions League hos Expekt!

Odds på Real Madrid - Liverpool

Vi tar en titt och går igenom de mest intressanta spelformerna inför möte nummer två i denna Champions League-åttondelsfinal på Santiago Bernabeu.

Har man fortfarande hoppet uppe till Klopps gäng och ny mirakelvändning i dessa sammanhang så har vi 17.00 hos Bet365 på gästerna "To Qualify". Det gör att oddsen på hemmalaget är helt ospelbara inför.

Hela sju mål i det första mötet alltså och marknaden tror på en ny målglad historia på onsdag. En som tror tvärtom och har spelat underspelet är BettingProfessorn (se speltips). Han tycker det finns väldigt generös odds på höga linorna, och vi såg till exempel mötet mellan Bayern - PSG som slutade 2-0 med en 3.5-lina.

Vi slänger ett öga på målskyttemarknaden hos Unibet, där vi hittar 2.20 på Karim Benzema och hela 3.00 på Vinicius Jr. Frågan är väl dock om den första kommer till start? Men det mesta pekar nog på det. Spelarna svarade för två mål vardera när lagen möttes på Anfield för några veckor sedan.

Lagnyheter Real Madrid - Liverpool

Real Madrid hamnade i tidigt underläge i helgens ligamatch mot Espanyol. Men efter kvittering av glödheta Vinicius Jr kunde man vända och till slut vinna med 3-1. 

Flera nyckelspelare byttes ut en bit in i den andra halvleken och Carlo Ancelotti har ju även ett El Clasico att se fram emot efter denna CL-match. 

David Alaba är fortsatt skadad och mot Espanyol fick vi faktiskt se Camavinga som vänsterback. Ferland Mendy kan faktiskt eventuellt vara tillbaka här efter en längre tids skada.

Skadeläget i Liverpool ljusnar, men man saknar fortfarande Luis Diaz och Thiago. Diogo Jota gjorde ett fint inhopp mot Bournemouth i helgen och kanske kan få chansen från start här.

Liverpool följde alltså upp den häftiga 7-0-segern mot Manchester United med att förlora mot bottenlaget Bournemoth. Svagt och ojämnt, som det varit mestadels denna säsong.

FAQ: Real Madrid - Liverpool


Få svar på de vanligast ställda frågorna om Real Madrid - Liverpool 2023.

När spelas Real Madrid - Liverpool?

Matchen spelas den 15 mars 2023 klockan 21.00. 

Var kan jag se Real Madrid - Liverpool?

Kolla in vår Tv-guide för all info.

Vilket lag är favoriter av Real Madrid - Liverpool?

Spelbolagen har Real Madrid som favoriter.

Var hittar jag speltips på Real Madrid - Liverpool?

Ni hittar alla speltips på Champions League här.