På tisdag kväll blir det returmatch på Estadio de la Cerámica i Villarreal, där de gultröjade får besök av Liverpool i den avgörande Champions League-semifinalen. Betting ger dig högsta jämförbara odds på Villarreal - Liverpool.

Villarreal hade inte mycket att erbjuda offensivt i den första semifinaldrabbningen på Anfield förra veckan, där man hade hittat inspiration i Atlético Madrids besök på Etihad några veckor innan. Unai Emerys lag stod rejält defensivt i första halvlek och gick till pausvila med fina 0-0, men efter paus fick Liverpool hål på försvaret och säkrade en komfortabel 2-0-seger inför tisdagens returmatch.

Villarreal kommer bli så illa tvingade till att spela en annan sorts fotboll om de vill ta sig till sin första Champions League-final. De kommer förmodligen att behöva göra minst tre mål för att kunna gå vidare, då det kommer bli tufft att hålla nollan mot Liverpool.

Speltipset till matchen läser du här!

Båda lagen var i aktion på lördagen i sina respektive ligor, Unai Emery och hans Villarreal föll med 2-1 borta mot Alaves. Förlusten innebar att laget missar att ta sig till Champions League via ligaspelet, men de har fortfarande chans på European Conference League.

Liverpool har mycket mer på spel i Premier League, där de är i en tät mästerskapsduell med Manchester City. I helgen vann Klopp och co med 0-1 borta mot Newcastle i den tidiga lördagsmatchen, de låg faktiskt etta under en kort tid. City slog dock Leeds i den sena lördagsmatchen, Pep och co tog därmed tillbaka förstaplatsen med fyra omgångar kvar av Premier League-säsongen.

Odds på Villarreal - Liverpool

Nedan kan du se de bästa oddsen  på Villarreal - Liverpool. Matchen börjar på tisdag klockan 21.00, och du kan se den live på C More.

Högsta odds på Villarreal - Liverpool (1X2) Högsta odds Spelbolag
Villarreal 5,00
Oavgjort 4,10
Liverpool 1,75
Högsta odds på Villarreal - Liverpool (Över/Under 2.5 mål) Högsta odds Spelbolag
Under 2,27
Högsta odds på Villarreal - Liverpool (Draw No Bet) Högsta odds Spelbolag
Villarreal 3,75
Liverpool 1,32
Högsta odds på Villarreal - Liverpool (Båda lagen gör mål) Högsta odds Spelbolag
Ja 1,69
Nej 2,25
Högsta odds: Spelare att göra mål när som helst i matchen Högsta odds Spelbolag
Mohamed Salah 2,07
Diogo Jota 2,64
Sadio Mané 2,70
Divock Origi 2,93
Luis Diaz 3,00
Gerard Moreno 3,35
Paco Alcacer 3,60

Oddsen på Villarreal - Liverpool uppdaterades senast måndagen den 2 maj klockan 17.05.

Troliga startelvor

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Estupiñán - Chukwueze, Capoue, Parejo, Trigueros - Lo Celso - Danjuma

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Mané, Díaz

Ovanstående förslag på startuppställningar är hämtat från WhoScored.

Hemmalaget står utan tidigare Liverpool-spelaren Alberto Moreno samt Yéremy Pino till returmatchen. Ingen av de två spelade mot Liverpool på Anfield. Dessutom är Raúl Albiol, Francis Coquelin, Arnaut Danjuma och Gerard Moreno tveksamma till spel.

Tveksamma till spel hos Liverpool är Roberto Firmino och Divock Origi.