Vi kan se fram emot ett toppmöte på Etihad Stadium när Manchester City tar emot det sprudlande Arsenal på fredagskvällen i den fjärde omgången av den traditionella FA-cupen. Kolla in spelbolagens bästa odds och få en guide till den kostnadsfria live streamen av uppgörelsen.

Arsenal och Manchester City ligger i topp i Premier League, men fredagens drabbning handlar om biljetter till nästa omgång av FA-cupen. Kan Arsenals manager Mikel Arteta vinna den taktiska duellen mot Pep Guardiola eller kommer stjärnspäckade Manchester City att slå ut Gunners?

Manchester City möter Arsenal som favoriter, men Arteta och co kommer med ett starkt självförtroende efter att Londonklubben har producerat en rad fina resultat i sina senaste matcher. Avspark är fredagen den 27 januari klockan 21.00.

Odds på Manchester City - Arsenal

Du kan hitta odds, statistik och nyheter om FA Cup-mötet i vårat MatchCenter.

Live stream Manchester City - Arsenal hos Unibet*

Du kan följa matchen på Etihad Stadium och som tur är är det lätt att hitta en bra gratis live stream till mötet i FA-cupen.

Om du har ett spelkonto hos Unibet* kan du livestreama matcherna i både FA och ligacupen gratis. Det enda kravet är att du har pengar på kontot, och det räcker med att du har en krona.

Hur man live streamar Manchester City – Arsenal?

Om du inte redan har ett konto hos Unibet* är det väldigt enkelt att skaffa ett. Gå till Unibet*.se, klicka på "Skapa Konto" i det övre högra hörnet och följ sedan instruktionerna som visas på skärmen.

Det tar några minuter och sedan är du redo för gratis live stream av matcherna i FA-cupen. Om du redan har ett spelkonto är processen ännu enklare och du är redan garanterad tillgång till ett stort urval av live streams.

Det bör nämnas att du inte behöver lägga ett bet på matchen för att se den högkvalitativa live streamen.  

Guide till Manchester City - Arsenal gratis live stream

  • Gå till Unibet*.se
  • Tryck på "Odds" fredag 27 januari kl. 21.00
  • Hitta matchen Manchester City - Arsenal under "Fotboll"
  • Tryck på "Streaming" - och FA Cup-livestreamen är klar

Du kan se live streams från ett antal andra toppligor hos Unibet*, som också har rättigheter att visa matcher från bland annat italienska Serie A, tyska Bundesliga, franska Ligue 1 och turkiska Süper Lig.

Det finns mycket mer än bara fotbollsmatcher. Det är också möjligt att titta på live streams från tennisturneringar, NBA, NFL och stora handbollsmatcher hos Unibet*.

Titta på Manchester City - Arsenal live på mobilen

När du vill livestreama matcherna i FA Cupen kan du göra det inte bara från din dator, utan även från din mobil eller surfplatta.

Du har också möjlighet att titta på de engelska toppmatcherna i helskärm på din mobil, vilket gör upplevelsen mycket bättre. Hos Unibet* kan du titta via webbläsaren eller via Unibets app.

Manchester City firar mål

Foto: JAMIE SQUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

FAQ Manchester City – Arsenal – FA-cupen

Få svar på de vanligast ställda frågorna i FA-cupmötet mellan Manchester City – Arsenal nedan.

Vilken tid och var spelas Manchester City - Arsenal?

Manchester City möter Arsenal i FA-cupens fjärde omgång fredagen den 27 januari kl. 21:00 på Etihad Stadium. Du kan se matcherna i FA-cupens fjärde omgång här.

Var kan jag se Manchester City - Arsenal?

Matchen kommer att visas och streamas på Viaplay. 

Var kan jag hitta live streams för Manchester City - Arsenal?

Du kan se Manchester City - Arsenal på Unibet*. Du kan hittar massor av odds för live-spel på matchen hos Unibet*.

Vem är favoriten i Manchester City - Arsenal?

Enligt oddsen hos spelbolagen är Manchester City favoriter att gå vidare.