Det går inte alls vägen för Erik ten Hag och Manchester United där pressen nu ökar på tränaren från Nederländerna. Det snackas mer och mer om att han kommer få sparken och oddsen på vem som ska ta över rodret i klubben börjar trenda. Betting är såklart vakna och håller er uppdaterade med de senaste oddsen och ryktena kring stormen runt Man United.

Spela hos Unibet på vem som tar över Man U!

Odds på nästa Manchester United-manager

Här följer utvalda odds på favoriterna att ta över efter Erik ten Hag.

Tävling Högsta odds Spelbolag
Gareth Southgate 3,50
Graham Potter 4,00
Thomas Tuchel 9,00
Zinedine Zidane 11,00
Roberto De Zerbi 12,00
Antonio Conte 15,00
Julen Lopetegui 15,00
Xabi Alonso 16,00
Julian Nagelsmann 19,00
Wayne Rooney 21,00

Det går fortfarande inte så bra i Manchester United-lägret. En undermålig start på säsongen innebär att Red Devils efter tio matcher är åtta poäng från femteplatsen, som i bästa fall skulle kvalificera dem för Champions League-fotboll.

Dessutom har United gjort en nedslående start i Champions League, med bara tre poäng efter två matcher. I Carabao Cup lyckades de inte få fotfäste mot Newcastle och vann med 3-0 på Old Trafford. Sedan har vi det faktum att Ten Hagues värvningar och spelstil inte har förverkligats.

Allt detta, i kombination med att Jim Ratcliffe kliver in i styrelserummet med ett ägande på 25%, gör att holländarens framtid verkar osäker.

Zidane och Potter bland favoriterna att ta över Manchester United

I skrivande stund är Erik ten Hag fortfarande Manchester Uniteds manager. Men saker och ting rör sig snabbt i modern fotboll, så det kan ändras snabbt. Ten Hag är en av favoriterna till att bli nästa manager att lämna i Premier League. Efter tio matcher är det bara Sheffield Uniteds Paul Heckingbottom som har lägre odds, och han har bara tagit en poäng på sina tio första matcher.

Läs även: Nästa tränare att få sparken i Premier League

När vi kommer till den punkten är det sällsynt att en manager kan vända saker och ting. Men vem är favoriten när det kommer till Manchester United manager odds?

Som sagt, saker och ting kan förändras snabbt, men i skrivande stund är Zinedine Zidane spelbolagens favorit. Zidane har nämnts flera gånger i samband med United-jobbet. Den franske legendaren tränade Real Madrid senast 2021 och väntar nu på rätt jobb. Zidane kommer utan tvekan att behöva vissa garantier från styrelsen om han ska ta jobbet.

Julian Nagelsmann är Tysklands förbundskapten och hans kontrakt löper till den 31 juli 2024. Det skulle krävas mycket för att han skulle lämna posten innan sommarens EM i Tyskland. Graham Potter kommer sannolikt också att vara redo. Hans misslyckade tid i Chelsea gör det dock tveksamt.

Längre ner på listan hittar vi också danske Thomas Frank, som fortsätter att göra utmärkt ifrån sig i Brentford. Det finns också ett par gamla favoriter i form av Ole Gunnar Solskjaer och Micheal Carrick.

100 kr gratisspel

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Odds bonus på upp till 100 kr
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

FAQ: Nästa manager Manchester United

Här får du svar på de vanligaste frågorna om vem som blir nästa tränare i Manchester United.

Vem blir nästa tränare i Manchester United?

Kollar man på oddsen hos spelbolagen är Julian Nagelsmann och Zinedine Zidane favoriter att bli nästa tränare i Man United.

Var hittar jag odds på vem som blir nästa tränare i Manchester United?

Du hittar odds på nästa manager i Manchester United hos Unibet*.

Vem är tränare i Manchester United?

Just nu är det fortfarande Erik ten Hag som är Man Uniteds manager.