Det skrevs TV-historia efter Sveriges match mot Azerbajdzjan där Janne Andersson fullständigt tappade det, efter att Bojan Djordjic ställt den frågan som halva nationen undrat över: "Varför fick inte Jesper Karlsson mer speltid". Vi väntar nu ivrigt på att odds på vem som ska bli nästa förbundskapten ska släppas hos spelbolagen.

Spela på specialspel hos Expekt!

Janne Andersson eller "Coach-Janne" som han kallas i branschen inledde tränarkarriären i Laholms FK och Alets IK för att sedan hamna i Halmstads BK där vi minns hans framgångar med klubben i UEFA Cupen. 

Örgryte IS blev hans nästa steg men det blev en kortvarig historia och istället hamnade Janne i IFK Norrköping där han gjorde succé och lade grunden för det nuvarande jobbet som tränare för det svenska landslaget, som han haft sedan 2016 när han efterträdde Erik Hamrén.

Odds på nästa tränare i svenska landslaget

Efter Janne Anderssons raseriutbrott i intervjun efter matchen med Viaplays TV-studio har det nu börjat spekuleras om han är rätt man att fortsätta leda detta landslag. 

Utbrottet uppkom alltså efter att Bojan Djordjic i studion ställt frågan varför Jesper Karlsson inte fått mer speltid under de två senaste landskamperna och det fick Janne Andersson att bli gå helt i taket. Förbundskaptenen tyckte det var fel fokus efter en 5-0-seger och kände sig påhoppad.

Att inte kunna hantera en kritisk fråga från Bojan Djordjic, som ärligt inte ens var otrevligt ställd, är inte proffsigt. Janne fortsatte även med att ifrågasätta vilket landslag som Bojan representerar. Följer man flödet så haglar nu rasistanklagelserna mot Janne Andersson och flera kända profiler kräver hans ursäkt.

Odds: Nästa förbundskapten i Sverige Högsta odds Spelbolag
Jimmy Thelin 4,00
Bergstrand & Lagerlöf 7,50
Graham Potter 10,00
Per-Mathias Högmo 12,00
Bartosz Grzelak 15,00
Jens Gustafsson 15,00
Henrik Larsson 15,00
Olof Mellberg 15,00
Magnus Haglund 17,00
Fredrik Ljungberg 19,00
Andreas Alm 21,00
Stefan Billborn 21,00
Andreas Brännström 21,00
Mikael Stahre 21,00
Rikard Norling 81,00
Jonas Thern 81,00
Zlatan Ibrahimovic 101,00

Se hela intervjun med Janne Andersson i Viaplay-studion efter matchen mot Azerbajdzjan:

Källa Swedish Football

Vem är Jesper Karlsson?

Det har varit mycket snack om 24-åringen från Falkenberg som just nu är inne i sitt livs form. I den nuvarande klubbadressen AZ Alkmaar i Nederländerna gör han stor succé där han gjort 30 mål på 83 matcher.

Jesper Karlsson inledde fotbollskarriären i den lilla klubben IF Böljan i Falkenberg för att sedan göra en säsong i stadens storlag "FFF". Mellan 2017-2020 var han i Elfsborg där han blommade ut ordentligt på slutet och alltså blev värvad till AZ.

Efter flera viktiga mål och assist i såväl ligaspelet och ute i Europa har nu flera klubbar från de stora ligorna fått upp ögonen för svensken och intresset lär inte blivit svalare är "JK's" fantastiska frisparksmål i matchen mot Azerbajdzjan. 

Bettingsidor med bästa odds på specialspel

När det kommer till odds på specialspel och PR-marknader brukar spelbolagen nedan sticka ut.

500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

100% upp till 500 kr i sportbonus
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

100 SEK freebet

18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ | www.spelpaus.se/ | Regler & villkor gäller
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

FAQ: Nästa tränare i svenska landslaget fotboll

Här får du svaren på de vanligaste ställda frågorna om vem som blir landslagets nästa tränare.

När får Janne Andersson sparken?

Det är inte vanligt att förbundskaptener i Sverige får sparken, men efter den senaste tidens resultat och händelser bör Janne Andersson helt klart hänga löst.

Vem blir Sveriges nästa landslagstränare?

Enligt oddsen toppar just nu Jimmy Thelin listan på vem som blir Sveriges nästa förbundskapten.

Kan Bojan Djordjic bli svenska landslagets tränare?

Bojan Djordjic har definitivt kunskapen att bli förbundskapten i framtiden. Unibet* erbjuder 101 i odds på att han blir nästa som tar över efter Janne Andersson.