Det finns många kändisar i USA som följer sina älskade lag i NFL slaviskt. Vissa tar det ett steg längre som Lil Wayne när han gjorde låten Green and Yellow för Green Bay Packers. Vilka kändisar håller på vilka lag? Betting.se går igenom de hetaste amerikanska kändisarna och deras favoritlag i NFL.

Ben Affleck - New England Patriots

Ben Affleck New England PatritosÄven om Ben Affleck föddes i Berkeley, Kalifornien flyttade familjen till Massachusetts när han var tre. Därför var det inte konstigt att den sportintresserade tvåfaldiga oscarsvinnaren fick en stor kärlek till New England Patriots. Affleck har flertalet gånger beskrivit sin kärlek för klubben.

Beyonce - Houston Texans

Beyonce Houston TexansVärldens kanske mest älskade kvinnliga artist föddes i Houston inte allt för långt från Texans arena NRG Stadium. Den 7:e maj uppträdde hon på arenan i hennes älskade hemstad. Beyonce bor föga förvånande inte kvar i Houston men följer sitt Texans med stor passion.

Ice Cube - Oakland Raiders

Ice Cube Oakland RaidersIce Cube älskade verkligen Raiders redan när laget tillhörde Los Angeles. Han och hans kompanjoner i NWA bar alltid svart-silvriga outfits prydda med raiders logotyp. Icecube är som tur är ingen medgångssupporter, så trots lagets flytt till Oakland och betydligt sämre prestationer de senaste åren, har han varit sitt älskade Raiders troget. Nu är ny flytt klar till Las Vegas och Ice Cube får åka till Nevada för att fortsätta följa sitt Raiders. 

LeBron James - Dallas Cowboys

Lebron James Dallas CowboysEn av världens bästa basketspelare genom tiderna är ett stort fan av Dallas Cowboys. 2015 beskrev Lebron James hur hans Thanksgiving blivit totalförstörd efter Cowboys hjärtskärande förlust mot Carolina Panthers.

Marc Wahlberg - New England Patriots

Mark Wahlberg Patriots Alla vet väl att den världskände skådespelaren Mark Wahlberg är från Boston, Massachusetts. Därför blev det ett enkelt val för den sportintresserade och flertalet prisbelönta skådespelaren när han skulle välja NFL-lag. Bostonsonen är ett stort fan av Tom Brady och därför har Wahlberg låtit quarterbacken medverka i Ted 2 och enstaka avsnitt av Entourage.

Lil Wayne - Green Bay Packers

Lil Wayne Green Bay Packers Världskände rapparen Lil Wayne är född och uppvuxen i New Orleans men är precis som många andra av stadens invånare inte ett Saints-fan. Rapparens kärlek för The Cheeseheads började när han var 14 år och hans pappa gick live på Super Bowl i New Orleans år 1997 och såg Packers besegra New England Patriots. Hans far köpte massor med Packers-prylar och Lil Wayne som kom från en fattig familj höll hårt i gåvorna. Ett år senare kom Madden 98 ut och Lil Wayne som bara duschat med Packers-handdukar under ett års tid valde alltid Packers som sitt lag på spelet. Kärleken är så stor att han gjorde en låt för att hylla laget. Sången heter Green and Yellow och gör än idag varje Packers-fan lycklig.

Eminem - Detroit Lions

Eminem Detroit LionsRapparen som är född och uppvuxen i Detroits förorter är ett stort fan av stadens NFL-lag Detroit Lions. Marshall Mathers, som är rapparens riktiga namn, startade ett samarbete med laget när de tillsammans lanserade en Limited Edition T-shirt inför förra säsongen. Eminem har även valt att uppträda i en Lion-jacka vid olika galor.

Brad Pitt - New Orleans Saints

Brad Pitt New Orleans SaintsÄven om Brad Pitt är född i Oklahoma är han ett uttalat fan av Saints. Det verkar även ha spridit sig till övriga familjemedlemmar och det sägs att Pitts son Maddox brukar skrika “the saints battle cry” efter stora vinster. Skådespelaren har även hjälp till att återuppbygga New Orleans efter den fruktansvärda katastrofen Katrina.

Taylor Swift - Philadelphia Eagles

Taylor Swift Philadelphia EaglesVärldsartisten med hits som Blank Space, Shake it off och Bad Blood hejar på Pittsburgh Penguins i ishockey. I NFL är hon ett fan av Philadelphia Eagles. The queen of drama har uppträtt på hemmaarenan Lincoln Financial Field och inför säsongen 2015 togs alla Eagles spelare på bar gärning när de rockade loss till Taylor Swifts musik.

Matthew McConaughey - Washington Redskins

Matthew McConaughey Red SkinsMatthew McConaughey må visserligen vara från Texas men det blev ändå en kärlek till Redskins från huvudstaden. Anledningen till kärleken för Washington Redskins är kanske inte den mest vanliga men vem är vi att ifrågasätta? I en intervju med Jay Leno från 2013 berättade skådespelaren från True Detective att hans favoritmat var hamburgare när han växte upp. En fyraårig McConaghey satt och kollade på en NFL-match när han såg linebackern Chris Hanburger spela. Kopplingen till hans favoriträtt gjorde att sonen från Texas än idag stödjer Washington Redskins.

Harry Styles från One Direction - Green Bay Packers

Harry Styles Green Bay PackersSvärsmorsdrömmen Harry Styles är mitt uppe sin solokarriär och har postat flera bilder på twitter iklädd Packers-kläder. Det sägs att stjärnan sover i Packers-lakan och dessutom ska han ha en Packers-tatuering. Enligt källor till whoonew.com är det producenten och nära vännen Calvin Aurand som ska ha konverterat den förre One Direction-medlemmen till att börja följa Green Bay Packers.

Samuel L Jackson - Atlanta Falcons

Samuel L Jackson atlanta falconsSamuel L Jackson har varit ett Falcons-fan ända sedan han studerade på Morehouse College i Atlanta. I Jimmy Kimmel Live har den oscarsnominerade skådespelaren berättat att han under en match försökte varna Falcons om motståndarens Quarterback Aaron Rodgers. Han såg Rodgers köra ett spel han aldrig sett förr under uppvärmningen. Samuel L Jackson tweetade genast ut sin upptäckt i hopp om att spelarna skulle bli varnade.

Zac Efron - New Orleans Saints

Zac Efron New Orleans SaintsHollywoods kanske sötaste skådespelare berättade i Jimmy Fallon år 2014 att han var ett “die-hard Saints fan” och tydligen känner han Coach Payton väldigt väl också. Vissa blev förvånade över tillkännagivandet eftersom Efron tidigare poserat med Colts Matt Overton. Varför Zac Efron blivit ett fan av Saints vet vi inte men det har knappast att göra med hans födelseort eftersom skådespelaren är född i San Luis Obispo i Kalifornien.

Jerry Ferrara - New York Giants

Jerry Ferrara New York GiantsTurtle från Entourage gjorde även några gästspel i Netflix andra säsong av Shooter. Född och uppvuxen i Brooklyn, New York är Ferraras kärlek till Giants djupt inpräntad sedan barnsben. Jerry Ferrara är väldigt aktiv på twitter där han förmedlar sina åsikter om NYG. Förutom en stor kärlek till Giants är skådespelaren även ett fan av baseball och basket och även där är kärleken till New York-lagen Yankess och Knicks enorm.

Adriana Lina - Miami Dolphins

Supermodellen och ängeln från Victoria Secrets har vid flertalet tillfällen beskrivit sin kärlek till Miami Dolphins. Lima har bland annat varit på plats vid matcher och poserat med lagets Cheerleaders på Hard Rock Stadium. Varför supermodellen blivit ett fan av just Dolphins framgår inte men hon ser iallafall genuint lycklig ut på bilder där hon poserar med Dolphins Cheerleaders.