Många har funderat, undrat och försökt klura ut vem som är vassast utav Bengt Sonnert och David Thorstensson när det kommer till betting. Nu kan vi äntligen se fram emot kampen som ger svar på den frågan. Under en dryg månads tid ska dessa två herrar tävla om vem som kan visa upp bäst resultat med sin betting. Gott folk, det här är Midsommarkampen 2018!

 

Spelaren med bäst resultat efter VM vinner

Förutsättningarna är enkla, det gäller för de båda deltagarna att presentera speltips dagligen med en maxinsats på 5000 kronor. Den som kan visa upp bäst resultat ifrån sitt spelande när VM är över kommer att krönas till Midsommarkampens vinnare!

David Thorstensson känner vi igen här ifrån sajten där han dagligen bidrar med sylvassa tennisrekar och läsvärda texter, inte minst nu inför VM 2018. Att påstå att David har ett övertag mot Bengt när det kommer till tennis vore ingen överdrift, men hur står han sig när det kommer till fotbollen? 

I andra ringhörnan hittar vi Bengt Sonnert, den före detta professionella pokerspelaren som varit med och dragit igång The Gambling Cabin, eller Stugan som den enkelt kallas. Stugan är ett community och levererar likt Betting.se mycket intressant innehåll för den som gillar betting, poker och spel i allmänhet.

Den 15 juli kommer tävlingen att avslutas och spelaren med mest tillgångar på sitt spelkonto kan titulera sig som vinnare.

 

Bethard* med odds på Midsommarkampen 2018

Självklart kan du välja sida i denna batalj. Hos Bethard* kan du nämligen spela på den du tror kommer att prestera bäst. Blir det David som drar det längsta strået eller kommer Bengt kunna visa sin kyla när det väl gäller. Oddsen är helt jämna på förhand vilket tyder på att vi går en otroligt jämn kamp till mötes!

De dagliga speltipsen kommer att presenteras här: