Att Zlatan Ibrahimovic lämnat den Europeiska fotbollsscenen hindrar inte honom ifrån att skapa rubriker. Redan i svenskens första match för LA Galaxy så slog han till med inte mindre än två mål, varav ett riktigt drömmål. Hypen är total kring Zlatan och nu har du chansen att vinna en resa till LA för att se han spela. Läs mer om hur du deltar i tävlingen nedan!

 

Sätt sju spel på raken och vinn resan!

The Gambling Cabin, eller Stugan som den kort och gott kallas håller just nu i Sveriges hetaste sportbetting-tävling. Tävlingen, mer känd som Rushen, innebär att du som deltar ska sätta sju spel, sju dagar på raken, för att sedan ha chansen att vinna detta exklusiva pris. Reglerna är relativt enkla och allt du behöver veta går att läsa om på Facebook-sidan som du hittar här:

Gå med i tävlingen här!

 

Rushen med galna priser

Du väljer själv med vilken insats du går in i tävlingen med men för att vinna resan till LA så behöver första spelet spelas med 500 kronor eller mer. Skulle du sedan klara dig hela vägen, ett spel varje dag, så är drömresan din. Hollywood väntar, Zlatan väntar, men framförallt så väntar Los Angeles på Stugan!