Att säga att det är tätt i toppen i årets upplaga av Formel 1 är att ta i och inte väntas det någon ändring när det i helgen är dags för Tysklands GP på Hockenheim.

Lewis Hamilton leder tabellen överlägset och efter sju vunna race i år förefaller det högst osannolikt att någon ska komma ikapp honom. När den enda som i teorin kan hota är hans teamkamrat, Mercedes andraförare Valtteri Bottas, då blir det än mer tydligt. Hamilton kommer vinna mästerskapet i år. Odds på det? Just nu 1,02 hos Bethard

Samma visa är att vänta i Tyskland nu i helgen. Hemmaplan för Mercedes, Hamilton har vunnit två år i rad, Mercedes har vunnit tre år i rad, och enligt oddsen fortsätter det så. Två förare är stora favoriter, och endast fem förare anses ha någon som helst chans att vinna.

Vi tar oddsen från Bethard som har full täckning av Formel 1, och även alla andra idrotter förstås.

Vinnare Tysklands GP

Mercedes överlägsna, Ferrariförarna Charles Leclerc och Sebastian Vettel har en viss möjlighet, och även Red Bulls Max Verstappen ses med möjlighet. Noterbart att Red Bulls andreförare, Pierre Gasly ses helt utan möjlighet, han spelas till 151 gånger pengarna trots att han rimligtvis bör ha ungefär samma material som Verstappen. Samtliga övriga förare i startfältet står i över 1000 gånger pengarna att vinna. Formel 1 är för närvarande inte en serie där förarna har samma möjligheter. 

Träning fredag, kval lördag och och så racet på söndag, det är vad som gäller.

Om man vill spela på något av oddsen ovan så har Bethard just nu en riktigt vass bonus. 100% av det man sätter in upp till 1000 kronor. Det vill säga, om man sätter in 1000 kronor får man 2000 kronor att spela för, en bra chans att få bästa möjliga start på sin karriär hos Bethard.