Deltävling 4 i Eskilstuna börjar den 24 februari klockan 20.00 och är det näst sista stoppet innan finalen. Enligt spelbolagens odds på deltävling 4 i melodifestivalen är Danny Saucedo storfavorit. Hans chanser att gå direkt till final är cirka 90%.  Lasse Stefanz har gått om Lia Larsson som nu förväntas hamna sist, så räkna aldrig ut ett gammalt dansband! Spana in samtliga Melodifestivalen odds här!

LÄS ÄVEN OM Odds Melodifestivalen final 2024

Odds vinnare deltävling 4

Bidrag  Högsta odds Spelbolag
Danny Saucedo 1,20
Dotter 3,75
SCARLET 3,75
Lia Larsson 31,0
Albin Tingwall 51,0
Lasse Stefanz 51,0

Odds topp 2 i deltävling 4

Bidrag  Högsta odds Spelbolag
Danny Saucedo 1,05
Dotter 1,65
SCARLET 1,65
Lia Larsson 8,50
Albin Tingwall 21,0
Lasse Stefanz 21,0

Odds att sluta sist i deltävling 4

Bidrag  Högsta odds Spelbolag
Lasse Stefanz 1,30
Albin Tingwall 2,25
Lia Larsson 6,50
Dotter 25,0
SCARLET 26,0
Danny Saucedo 76,0

Odds H2H deltävling 4

Bidrag  Högsta odds Spelbolag
Danny Saucedo 1,20
Dotter 4,00
Bidrag  Högsta odds Spelbolag
Albin Tingwall 1,40
Lasse Stefanz 2,70
Bidrag  Högsta odds Spelbolag
SCARLET 1,20
Lia Larsson 4,00

Vem vinner deltävling 4 i Eskilstuna?


Vi känner oss minst lika säkra som spelbolagen att Danny Saucedo löser en av de två finalplatserna på lördag och vi tror att han dansar hem deltävling 4 tämligen enkelt. Den andra finalplatsen tippar vi går till SCARLET som har en väldigt egen stil som går hem i stugorna. Tittarna är tröttna på den gamla klassiska schlagern!

TILL EXPEKT

Artister i deltävling 4 i Melodifestivalen

Som alltid är det sex melodifestivalen deltagare som gör upp om två platser direkt till finalen och två platser till semifinalen i Melodifestivalen.

Artist: Albin Tingwall.
Låt: Done Getting Over You.
Låtskrivare: Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Joy Deb, Linnea Deb.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? Nej.

Tyst som i graven har det varit kring Albin Tingwall sedan han hamnade på andraplats i Idol. Förra året var en riktig berg- och dalbana för honom. Allt började i dur med inspelning i studio, ett kärleksfullt hållande och en allmänt ljus framtid. Det hela slutade dock i moll när han gick under jorden och gjorde slut med sin flickvän. Det här är med andra ord en ordentlig chans till revansch för flickfavoriten Albin Tingwall. Enligt spelbolagens odds på deltävling 4 finns det rimliga chanser att gå direkt till final, men det troligaste är att han får ta omvägen via finalkvalet. En fjäder i hatten att han startar som bidrag nummer 1 och Jimmy "Joker" Thörnfeldt har förvandlat sand till guld tidigare, så vi ska absolut inte räkna bort Albin.

Efter att låten släpptes för tjuvlyssning har hans odds skjutit i taket vilket betyder att spelbolagen inte tror på honom över huvud taget längre.

Artist: Lia Larsson.
Låt: 30 km/h.
Låtskrivare: Axel Schylström, Jimmy Jansson, Lia Larsson, My Söderholm, Thomas G:son.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? Nej.

Har du aldrig hört om Lia Larsson tidigare? Hon har helt otroliga 400 000 följare på plattformen TikTok och en bit över 80 000 följare på Instagram. Hon har dock redan setts på nationell tv då hon uppträdde tillsammans med Lasse Stefanz på Allsång på Skansen. Låtnamnet indikerar väl inte direkt på att det är något mästerverk som kommer framföras, 30 km/h låter direkt barnsligt och det är väl just den yngre målgruppen hon riktar in sig på. 

Ska till något i hästvägar för henne att gå direkt till final och tittar på vi alla sammanställda odds på deltävling 4 så vittnar dom om att hon till och med hamnar bakom Lasse Stefanz.

Efter tjuvlyssningen fick vi en bekräftelse på att det rör sig om EPA-dunk och oddsmarknaden reagerade positivt på det. Lia Larsson har numera goda chanser att gå till finalkvalet.

Artist: Dotter.
Låt: It's Not Easy to Write a Love Song.
Låtskrivare: Dino Medanhodzic, Johanna "Dotter" Jansson.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? 2018, 2020, 2021.

Dotter har haft blandade framgångar i Melodifestivalen. Första gången hon deltog, 2018, slutade det med fiasko, men hon tog revansch både 2020 och 2021 då hon slutade på andra respektive fjärde plats. Hennes namn har blivit så pass stort nu att hon inte tar sig av vilken skräplåt som helst. Det här kan bli riktigt farligt och är just nu andrahandsfavorit att vinna deltävling 4.

Artist: SCARLET.
Låt: Circus X.
Låtskrivare: Emil Behmer, Henric Pierroff, Ian-Paolo Lira, Jessica Rachel Chertock, Scarlet, Simon Boustedt, Staffan Amberlind, Thirsty.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? Debut.

Riktigt många kockar som lagat den här soppan, och frågan som alla ställer sig är om SCARLET verkligen hör hemma i Melodifestivalen? Två problembarn som gör heavy metal baserat på deras mörka historia. Hoppas att föräldrarna håller för öronen på sina barn. Enligt oddsen på deltävling 4 är dom chanslösa att gå direkt till final, men det finns en minimal chans för dom att nå semifinal - mestadels på grund av dålig konkurrens. 

Lustigt nog seglade SCARLET upp som delade andrahandsfavoriter efter tjuvlyssningen. Uppenbarligen gillar spelmarknaden bidrag som sticker ut. 

Artist: Lasse Stefanz.
Låt: En sång om sommaren.
Låtskrivare: Anders Wigelius, Anderz Wrethov, Robert Norberg.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? Ja, 2011.

Men vet aldrig med dansbandsnumret i Melodifestivalen. Får dom till en riktigt trallvänlig melodi kan det bli succé. Utgångsbudet är dock att bara den äldre generationen är nöjda med Lasse Stefanz och att det därmed blir respass direkt. Kollar vi alla deltävling 4 odds rankas dom som det överlägset sämsta bidraget.

Lasse Stefanz hamnar sist i deltävling 4 enligt vår spelexpert Michael Pettersson:

Dansbandet Lasse Stefanz kommer att få höga poäng från de två äldsta röstgrupperna men nära noll poäng från de yngre. Enligt vår genomgång av odds på deltävling 4 står det mellan Albin Tingwall och Lasse Stefanz om vem som hamnar sist. Och där är valet enkelt. Andra utmanare till sistaplatsen har överrepresenterat under tjuvlyssningen vilket gör att vi kan räkna bort Lia Larsson och SCARLET från att komma sist.

Att hamna sist: Lasse Stefanz

Artist: Danny Saucedo.
Låt: Happy That You Found Me.
Låtskrivare: Kristoffer Fogelmark, John Martin, Michel Zitron.
Medverkat i Melodifestivalen tidigare? Ja, 2011, 2012 och 2021.

Ska Danny äntligen få vinna Melodifestivalen? Han har en tredjeplats och två andraplatser på meritlistan. Nu gör han comeback med helt nya låtskrivare som ska hjälpa honom att nå den åtråvärda förstaplatsen. Kollar vi på spelbolagens odds på deltävling tre är han storfavorit att gå direkt till final. Och väl där är det bara norrbaggarna som kan hota honom.

Spelbolag med bäst odds på deltävling 4 i Mello

Här listar vi spelbolag med bäst odds på deltävling 4 i Melodifestivalen. Det vi tar hänsyn till är framför allt oddsutbud och återbetalningsprocent.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 18 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. 18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Inget omsättningskrav på vinster. Min insättning 100 kr. Ev. vinster är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. Ev. vinster är måste omsättas en gång. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024-01-18. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

1250 kr i spelkrediter

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Generös välkomstbonus
Världens största utbud av marknader och sporter
Användarvänlig mobilapp
Lättnavigerad sida
Bäst utbud av livebetting
Höga odds
Swish för insättning
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 1000 kr
Höga odds
Snabba insättningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

100 kr gratisspel

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Odds bonus på upp till 100 kr
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Swish och Trustly
Konkurrenskraftiga odds
Oerhört stort utbud av odds
Passar nybörjare som erfarna spelare
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.


Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Jättebra app
Support dygnet runt
Stort urval av betalningsmetoder
Stort utbud på odds på svensk sport
Livestreaming och liveodds via telefon och dator
Oberoende av oddsleverantörer
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

Om deltävling 4 av Melodifestivalen 2024, Eskilstuna

Plats: Stiga Sports Arena, Eskilstuna.

Programledare: Carina Berg och Björn Gustavsson.

TV-kanal och tid: Klockan 20.00, den 24 februari på SVT 1.

Favorit att vinna enligt oddsen: Danny är den största favoriten att sig vidare till finalen.

FAQ: Vanliga frågor och svar om Melodifestivalen deltävling 4

Här nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om deltävling 4 av Mello.

Vem vinner deltävling 4 i Melodifestivalen 2024?

Danny vinner deltävling 4 enligt oddsen.

När och var är den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2024?

Lördagen den 25 februari i Malmö Arena.

Hur många artister från den fjärde deltävlingen går direkt till final?

Två bidrag går direkt till final och två går till finalkvalet.

Var kan jag se fjärde deltävlingen på TV och vilken tid börjar den?

På SVT1, sändningen drar igång 20.00.

Hur många artister deltar i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2024?

Sex artister.

Vem är favorit att vinna deltävling 4?

Danny är favorit att ta hem deltävling 4!