Lördag idag och härligt med lite fotboll, tycker vi i redaktionen. Vi väljer därför att låta tennisen och expert Thorstensson vila idag trots mycket fin form och går istället på ett av expert Emanuels speltips på Allsvensken. Thorstenssons spel kan givetvis ändå tittas till, en del har kommit upp under morgonen, men dagens bästa spel, det blir fotboll.

Dagens bästa spel

Örebros trupp överlägsen och Falkenberg trivs inte på konstgräs, väldigt tunga faktorer och redaktionen tycker att spelet känns riktigt bra. Vill ni läsa hela Emanuels speltips så gör ni det här.

Oddset har till och med stigit lite sen Emanuel la ut det på sajten i onsdags. Betsson har fortfarande högst odds men numera är det 2,32 och inte 2,25. Ska man tro Emanuels värdering har värdet alltså ökat.

Jättefin bonus hos Betsson

Betsson är en jätte på den svenska marknaden och har man ännu inte konto där ska man ta chansen just nu när de erbjuder 100% bonus upp till 1000 kronor för alla nya kunder. Ingenting negativt att säga om Betsson egentligen. Enormt utbud, bra odds och ett jättestort, etablerat spelbolag som man inte ska behöva bli besviken på.

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller