Det börjar dra ihop sig på allvar när vi går in i kvartsfinalerna av Champions League 2022/23. Den 18 och 19 april spelas returmatcherna.Tre italienska lag, två engelska, ett spanskt, ett tyskt och ett portugisiskt lag är det som återstår i turneringen. Vi på Betting går som vanligt igenom samtliga kvartsfinaler med högsta odds, speltips och TV-tider för samtliga matcher. Alla matcher visas på Viaplay, tiderna för vardera match i kvartsfinalen av Champions League visas under matchtiteln.

Spela på Champions League hos Expekt!

Du hittar TV-tider för all sport idag här

Odds: Napoli - Milan

Jämför och hitta de bästa oddsen till Napoli - Milan.

Speltips: Napoli - Milan

Det går minst sagt Napolis väg den här säsongen. Ligan är klar och nu kan man fokusera 100% på att även plocka hem Champions League. Efter den enkla resan i åttondelsfinalen mot Frankfurt väntar nu det svagaste motståndet som är kvar i turneringen och visst bör det bli ett hyfsat enkelt avancemang även här.

Nyckeln till vidare framgångar är Victor Osimhen. Den nigerianska anfallaren visar fantastisk form och öser in mål. Med Spalletti som tränare, det fantastiska stöd av supportrar och en så gott som perfekt truppstatus är det en no-brainer att syna Napoli i detta dubbelmöte.

Speltips: Napoli går vidare

TILL UNIBET

Odds: Chelsea - Real Madrid

Jämför och hitta de bästa oddsen till Chelsea - Real Madrid.

Speltips: Benfica - Inter

Det här är nog den mest svårtippade kvartsfinalen i den här upplagan av Champions League. Två lag som i sina ljusa stunder spelar fantastisk fotboll men som även haft djupa dalar. Chelsea söker revansch efter det snöpliga uttåget förra säsongen där det mesta studsade Real Madrid och Karim Benzemas väg.

Efter förlusten mot Barcelona är ligan nu helt körd för "Marängerna" och det är fullt fokus på att lyfta CL-bucklan som gäller. Samma sits för Chelsea som varit borta från toppen i Premier League länge nu, så allt handlar om en bra prestation här. 

Speltips: Real Madrid går vidare

TILL UNIBET

Odds: Bayern Munchen - Manchester City

Jämför och hitta de bästa oddsen till FC Bayern - Manchester City.

Speltips: FC Bayern - Manchester City

Vilket fantastiskt dubbelmöte vi har att se fram emot här. Tyskarna drog en ny nitlott efter den tuffa åttondelen mot PSG och får nu redan ta sig an favoriterna till att vinna Champions League den här säsongen. 

Här ser vi faktiskt en klar fördel för Guardiolas gäng i dagsläget, som visat fantastiska resultat på slutet där man bland annat krossat Leipzig. Med en Erling Haaland i omänsklig form blir laget svårstoppat i denna upplaga. FC Bayern har i sin tur inte visat samma stabilitet och har ej imponerat lika starkt i ligan som vi är vana att se.

Speltips: Manchester City går vidare

TILL UNIBET

Läs också: Genomgång av lagen i Champions League

Odds: Inter - Benfica

Jämför och hitta de bästa oddsen till FC Bayern - Manchester City.

Speltips: Inter - Benfica

Benficas säsong så här långt är fantastisk. Laget går som tåget både i Champions League och i ligan där man visar noll respekt mot vad man än möter. Inter har på slutet visat sig sårbara och tappat fart i Serie A, där man bjudit på flertalet bleka insatser.

Efter ett tight dubbelmöte slog Inter ut Porto, men nu väntar Portugals klart bästa lag och vi ser ingen anledning att inte backa Roger Schmidts fina bygge här. Det är mycket som talar för att denna Benfica-saga kommer sluta med CL-final i år.

Speltips: Benfica går vidare

TILL UNIBET