It’s TIME!

Sverige ska spela åttondelsfinal och det kommer bli magiskt! Vi skippar att prata om matchen mot USA då det inte finns så mycket att ta från den, då vi minst sagt hade en b-betonad uppställning.

Minimalt med misstag

Vi ställs mot Kanada som kanske kniper förstaplatsen som VM:s mest stabila lag, precis före oss. Det här kommer vara en match som avgörs i detaljerna. Båda lagen hittar man bilder på bredvid ordet stabilitet i ordlistan. Misstagen lagen gör i en match går att räkna på en sågverksarbetares ena hand. Det kommer inte bli den mest publikvänliga fotbollen som spelas men om du gillar fotboll och du kan fotboll, då blir det här som ett enda stort påskägg.

Kanada nämns som en medaljkandidat men jag har svårt att se det. Det är inte omöjligt, det är ett bra lag. Dock är man lite för beroende av att Sinclair ska göra mål. Lyckas man hålla henne borta från målprotokollet så har man vunnit mycket. Jämför man Kanada med de fyra stora som jag alltid tjatar om så är man helt enkelt för tunna framåt. Man har kapacitet så det är ingen jätteskräll om de tar sig till semi men gör bara de andra lagen det de ska kommer Kanada inte nå en medaljmatch. Frågan är om de ens tar sig vidare från åttondelsfinalen?

1X2 odds, Sverige - Kanada, Mån 24 jun 2019 at 21:00

Sverige

Lika

Kanada

 

Sinclair måste stoppas!

Sverige MÅSTE hålla koll på och stoppa Sinclair. Människan får inte få bollen i vårt straffområde, varken på fötterna eller på huvudet. Får hon det, ja då är det ridå ner. Visst, Kanada har andra spelare som också kan göra mål men de är inte alls på samma nivå. Sinclair är en spelare i världsklass som oftast gör mål. Likt Kanada i stort är hon stabil i målskyttet. På de andra positionera har vi spelare som är bättre och där vinner vi duellerna spelare för spelare. Kanada har en defensiv som sällan släpper till mycket om ens några chanser. Vi måste vara effektiva när vi väl får chanser för vi kommer inte få många, oavsett hur varierat vårt anfall är. Oavsett bredden på våra målgörare. Den här matchen kommer avgöras i respektive straffområde, vem som gör misstag och vilka som är effektiva.

 

Sinclair gör mål som vanligt? 3,00 hos ComeOn!

 

Asllani tungan på vågen?

Kanada är ett lag som passar oss i den mening att vi är lika på många sätt. Defensiven till 150% först och sen blickar vi framåt. Upp med bollen på kanterna och sen in med den i boxen och så förhoppningsvis mål. Den stora skillnaden lagen emellan är Asllani. Jag är inget stort fan av henne men just i denna match kommer hon att vara sjukt viktig för oss. Hon är en kreatör offensivt. Hon kommer hitta vägar in i kanadensiskornas straffområde, vilket förmodligen är bättre försvarat än Fort Knox. Asllani är en spelare som bryter mönstret, är hon i sitt esse så avgör hon denna match åt oss. Inte genom mål, kanske inte ens genom en assist utan genom att hitta passningen som får Fort Knox att falla ihop likt mina korthus. När sedan korthuset har fallit, ja då har vi flera andra spelare som kommer ha roligt i spillrorna. Funkar inte det så har vi alltid Janogy, hon kan avgöra matcher, hon kan göra mål.

Janogy avgör? 4,75 på att hon gör mål hos Bethard

 

Detta kommer bli tight, det kommer bli ett krig. Skulle du ta en kaka för varje misstag som görs så kommer du ha gott om kakor över till nästa kafferep.

 

200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+, regler och villkor gäller