I takt med att den Allsvenska säsongen närmar sig så ökar också tempen runtom i landet. Ligan känns på förhand starkare och mer välmående än på väldigt länge med flera lag som rustar stort. Betting.se har hört av sig till ett antal supporterföreningar för de Allsvenska föreningarna och kollat hur de ser på föregående och kommande säsong. Först ut, Brommapojkarna!

 

Hur skulle du summera ditt lags prestation säsongen 2017? Bästa respektive sämsta ögonblicket

Säsongen 2017 slutförde Brommapojkarna en prestation som är unik i svensk elitfotboll, efter att ha åkt ur serien två år på raken så vann vi serien de två följande åren och är nu tillbaks där vi hör hemma, i allsvenskan. Inget enskilt ögonblick kan överträffa denna prestation, men Luka Gerbino Polos mål mot Dalkurd  i seriefinalen är en stor prick över i:et.

Med en sådan säsong som förra finns det inga sämsta ögonblick.

 

Hur har uppladdningen inför säsongen 2018 varit hittills?

Ingen förlust i år. Vad försäsongsresultat betyder är däremot diktat i vatten. Det har varit trevligt att bekanta sig med nyförvärven och med Luis Pimentas sätt att formera styrkorna. Tillförsikt bör vi känna som fans.

 

Något nyförvärv man ska hålla koll på?

Vi har ovanligt många nyförvärv i år, men jag kommer hålla ett extra öga på hämvändaren Alexander Nilsson.

 

Någon ifrån de egna leden som kommer slå igenom under kommande säsong?

Vi brukar alltid ha någon från de egna leden som slår igenom. Med tanke på speltid på försäsongen frågar jag mig, är detta Ortmarks år?

 

Förväntningar inför kommande säsongen? Vilken placering är realistiskt att hoppas på

Brommapojkarna har som bäst varit 12:a i allsvenskan, allt bättre än det är bra.

 

Vem vinner Allsvenskan?

Brommapojkarna