Philippe Coutinho var på FC Barcelonas radar i somras men någon affär blev aldrig av då klubbarna inte kom överens. Nu pekar det mesta på att brassen lämnar i vinter i stället och Jürgen Klopp har redan pekat ut hans ersättare.

Enligt det franska fotbollsprogrammet Telefoot har Jürgen Klopp siktet inställt på Paris Saint Germains ytterforward Julian Draxler. 24-åringen har hamnat lite i skymundan i PSG efter Kylian Mbappé och Neymars intåg i storklubben. Därför sägs nu tysken vara beredd att lämna redan i januari.

Det är inte första gången Draxler kopplas ihop med Premier League-klubbar. Arsenal har försökt värva honom vid två tillfällen tidigare. Och kanske försöker de en tredje gång? Nu har ryktet tagit fart igen efter att stjärnan publicerat ett foto av Saed Kolasinacs Arsenal-tröja på sitt instagramkonto. Draxler och Kolasinac känner varandra sedan tiden i Schalke och har även spelat tillsammans i det tyska U21-landslaget.

Det kan alltså bli en rejäl kamp om Draxlers signatur i vinter. Om Liverpool säljer Coutinho dyrt kommer det finnas en del cash att röra sig med, samtidigt måste Arsenal förstärka då både Alexis Sanchez och Mesut Özil sitter på utgående kontrakt och kan lämna redan i vinter.

Draxler har bara startat fyra matcher för PSG i Ligue 1 den här säsongen och med tanke på att tränare Unai Emery prioriterat Mbappé och Neymar kan det finnas en öppning för tysken att lämna.

Går Arsenal miste om ännu en stjärnvärvning? Eller kommer Draxler stanna kvar i PSG? Betta på spelartransfers hos Bet365*!