Japp. Betfair erbjuder 4.00 i odds på att Liverpool vinner mot Maribor i kväll. Allt du behöver göra är att registrera dig hos Betfair och spela på Liverpool-seger.

 

Erbjudande till nya medlemmar

 

  1. Registrera dig hos Betfair med koden ZFBM61

  2. Spela på Liverpool att vinna mot Maribor till 4.00

Kampanjen gäller för alla som registrerar sig hos Betfair idag. För att kvalificera sig för erbjudandet ska du använda koden ZFBM61. Spela sedan på Liverpool att vinna borta mot Maribor till det förhöjda oddset 4.00. Eventuell vinst är låst som gratisspel på odds över 1.20. Maximalt 100 kronor av dina satsade pengar får användas till oddsboosten, du kan givetvis spela för mer, men de räknas inte in i kampanjen.

 

Enkel match på pappret

 

Alla är eniga om att Liverpool är storfavoriter. Konstigt vore annat med tanke på att det skiljer miljarder i budget mellan lagen. Men är de så stora favoriter? Ja, det vågar vi nog påstå. Må så vara att Maribor skrällde till sig ett kryss mot Spartak i första matchen av Champions League-gruppspelet. Så länge Liverpool bara går in med rätt inställning och är ödmjuka inför uppgiften så ska det inte vara något snack. Den senaste matchen mot Manchester United indikerade ändå att laget är på rätt väg, nu gäller det bara att få in bollen i mål också.
 

Till kampanjen