Vi börjar gå in i slutspurten av golfsäsongen. Slutspelet på PGA-touren är bara en vecka bort. Det är alltså den här veckan sista chansen för spelarna att plocka poäng för att ta sig in i slutspelet och rädda sin spelrätt till nästa säsong. 

Veckans tävling Wyndham Championship spelas i Greensboro, North Carolina på banan Sedgefield Country Club. Regerande mästare är Brandt Snedeker men när det gäller rekord i tävlingens historia är det helsvenskt. Henrik Stenson presterade rekordet för lägst antal slag i tävlingens historia när han vann 2017 och när det gäller rekordet för antalet slag under par hålls det av Jesper Parnevik när han vann 1999. Anledningen till att de där rekorden skiljer sig åt är att tävlingen tidigare spelades på en bana med par 72. Numera är det par 70 som gäller.

Dags för nya svenskframgångar i år kanske?

Norén kommer gå bra

Om man frågar vår golfexpert Niklas Andersson, själv en duktig spelare som också har riktigt bra statistik på sina spel här på betting.se, så finns chansen. Niklas tror mycket på Alex Norén veckan som kommer.

Wyndham championship

Niklas tror att Norén klarar kvalgränsen och att han har alla möjligheter att sluta topp-20 till fina odds. Läs hela hans speltips här

Spieth vinner Wyndham Championship

När det gäller vem som vinner har Niklas också en idé som faller oss i redaktionen i smaken. Han tror att det är dags för Jordan Spieth att äntligen vinna igen.

Wyndham championship

Läs hela speltipset om varför Spieth vinner här

Tävlingen avgörs mellan torsdag och söndag den här veckan och sänds i Cmore Golf.

Alla odds kommer från LeoVegas som är ett riktigt bra spelbolag om man gillar att spela på golf. Man har också just nu kanske marknadens mest generösa bonus på upp till 2000 kronor. Det kan vara läge att plocka den medan den fortfarande finns kvar.

100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet