Regerande mästarna Frankrike står inför ett riktigt laddat möte mot sensationen Marocko. En semifinal där fransmännen givetvis är stora favoriter, men Marocko slagit ut Spanien och Portugal redan. Så det finns inget utrymme att underskatta dem längre i detta Fotbolls-VM 2022. Vi har kikat närmare på oddsen inför Frankrike mot Marocko.

Odds på Frankrike - Marocko

Enligt spelbolagen är Frankrike stora favoriter att vinna över Marocko. Matchen spelas på Al Bayt Stadium onsdagen den 14 december, med avsparkstid klockan 20.00.  För mer info om semifinalen mellan Frankrike - Marocko kolla in vårat matchcenter.

Det blev en spännande resa för Frankrike i kvartsfinalen mot England. Kane missade straff, samtidigt som Giroud klev fram som räddande ängel. Han står just nu på fyra mål i VM, ett bakom Mbappe som leder skytteligan. Det verkar vara denna duo som står för det mesta offensivt, med Griezmann med på ett hörn, han delar ledningen i VM:s assistliga med tre assists.

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster från freebet

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 500 kr. Free Bet upp till 1000 kr.

En match i matchen blir utan tvekan den mellan två lagkamrater från PSG. Hakimi som är Marockos högerback ska försöka stoppa Mbappe. Även Marockos lagkapten Saiss kommer göra allt för att stoppa Giroud, något som han har försökt under sina år i Premier League. Detsamma gäller målvakten Bounou som har stött på Griezmann i La Liga, och de båda har varit lagkamrater i Atletico Madrid.

Marocko är VM:s stora överraskning och man är det första afrikanska land någonsin att kvalificera sig för en semifinal i VM. En mängd spelare i laget dras med skador och det är oklart hur statusen är på spelare som Aguerd, Saiss, Mazraoui och ZIyech. Vi vet även att en av turneringens bästa mittfältare Amrabat har smärtor och spelar på sprutor. Det mesta tyder också på att de andra spelarna med skavanker kommer att göra allt i sin makt för att komma till spel mot Frankrike.

Möjliga startelvor

Frankrike: (4-2-3-1): Lloris; Kounde - Varane - Upamecano - T. Hernandez; Tchouameni - Rabiot; Dembele - Griezmann - Mbappe; Giroud

Marocko: (4-3-3): Bounou; hakimi - Aguerd - Saiss - Mazraoui; Ounahi - Amrabat - Amallah; Ziyech - En-Nesyri - Boufal

Frankrike Mbappe

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Lägg ditt spel på matchen hos LeoVegas!

FAQ Frankrike - Marocko

Få svar på de vanligast ställda frågorna om mötet mellan Frankrike - Marocko

När spelas Frankrike - Marocko?

Frankrike möter Marocko på Al Bayt Stadium den 14 december klockan 20.00.  För att ha full koll på alla möten se vårat Fotbolls-VM 2022 spelschema.

Var kan jag se Frankrike - Marocko?

Du kan se matchen på TV4 och C More.  

Vilket lag är favoriter av Frankrike - Marocko?

Frankrike är storfavoriter att vinna över Marocko och ta sig till VM-final.

Var hittar jag speltips på mötet mellan Frankrike – Marocko?

Här kan du se alla vm tips 202.

Kan jag få en bonus till Frankrike – Marocko?

Det finns VM-bonusar här.