Dreamhack Winter.

Fnatic har under de senaste två åren tagit över den professionella scenen i Counter-Strike Global Offensive mer och mer. De kan i princip titulera sig som det bästa laget i världen. En starkt utmanare till den titeln är EnvyUs som vann den senaste majortiteln.

NiP fick en tuff start mot NiP under gårdagens match och de fick aldrig chansen att komma tillbaka in i matchen. Den slutade till sist 16-4 till Fnatic. De båda svensklagen är två av de mest välkända i sporten. NiP har haft en tid nu de senaste då laget haft en riktig svacka. Nu de senaste har man dock börjat hitta en väg tillbaka och häromdagen slog man EnvyUs vilket var en stor skalp. Det är ingen nyhet att Sverige har lag som är världsledande inom CS:GO och varför just svenskarna är så bra är lite av en gåta.

Efter vinsten har nu Fnatic avancerat till semifinal och får en dag ledigt. NiP i sin tur måste spela kvartsfinal mot antingen EnvyUs eller Luminosity. Två starka lag som har imponerat i turneringen såhär långt. Det kommer bli ett tufft möte men NiP visade tidigare i turneringen att de är ett lag som har färdigheterna för att vinna hela Dreamhack Winter.