Året närmar sig sitt slut men det finns fortfarande en hel del att se fram emot under avslutningen av 2022 i Esportens värld. Bland annat får vi se CO:GO IEM Rio och League of Legends Worlds 2022. Nedan följer de största turneringarna som återstår av året 2022.

Nine to Five Cup [CS:GO]

6 - 16-25/11

Detta är långt ifrån höjdpunkten för CS:GO-fansen då de bästa lagen inte deltar. Samtidigt finns det en del intressanta lag från Europa med i tävlingen och med $50 000 i prispengar finns det motiviationsfaktor för lagen. Copenhagen Flames, Giants Gaming och Nexus Gaming är några av de mer rutinerade lagen som deltar.

Merkur Masters Season [CS:GO]

2 - 18/11

Merkur Masters är en regional tävling för tyska lag med $35K i pris. Landets bästa lag deltar i tävlingen som också kan beskrivas som den inofficiella nationella mästerskapen för Tyskland i CS:GO. BIG, Sprout, Unicorns of Love och No Limit Gaming är några av de lag som deltar.

National Electronic Tournament [Call of Duty]

19/11 - 21/11

Denna tävling arrangeras i COD, Call of Duty och består av några av världens bästa lag. 12 stycken lag tävlar om de dryga 600 000 kronor som det vinnande laget får. 12 lag delas upp i fyra grupper där lagen möter varandra i bäst av 3. Detta är en av höjdpunkterna för fans till Call of Duty.

DreamHack Open November [CS:GO]

25/11 - 5/12

Åtta lag deltar där vinstpotten ligger på närmare 1 miljon kronor. Spelet är CS:GO där de åtta lagen delas in i två grupper ,ed de två bästa lagen från varje grupp som når slutspelet och semifinal. Tävlingen arrangeras virtuellt där vissa lag blivit inbjudna medan andra kvalificerar sig.

DreamHack Masters Winter - [CS:GO]

  • Europe 29/11 - 6/12
  • North America 29/11 - 6/12
  • Oceania 30/11 - 5/12
  • Asia 30/11 - 6/12

DreamHack Masters återvänder med en prispott på 2,5 miljoner som fördelas över de fyra regionerna. Tävlingen är en av de mest uppskattade under året och det finns mycket att se fram emot med flera topplag som deltar. DreamHack Masters är en av de mer åtråvärda turneringarna som finns i Esportens värld.

FunSpark Ulti [CS:GO]

1/12 - 16/12

Några av världens bästa lag deltar i denna tävling där vinnaren får cirka 2 miljoner kronor. Lag som Furia och Tyloo är redan klara och det ska bli ytterligare några lag som blir inbjudna till tävlingen. Detta blir något att se fram emot för fansen!

Alla spelbolag med odds på E-sport

Ovan hittar du information om spelbolag som har odds på E-sport.

BLAST Premier Fall Finals [CS:GO]

7/12 - 13/12

Detta är en av de största och mest underhållande turneringarna som arrangeras med smått otroliga 7,5 miljoner kronor i prispotten. Endast de bästa lagen får delta när de kvalificerat sig. Det gör att vi hittar Astralis, OG, Team Vitality, NaVi och ytterligare några som inte blivit bekräftade ännu. Detta är absolut höjdpunkten för avslutande delen av året enligt oss.

DreamHack Open December [CS:GO]

9/12 - 12/12

Samma upplägg som tävlingen i november har med $100 000 i prispotten. Detta är ett stort evenemang som är åtråvärt att vinna. Varje grupp har fyra lag där de två bästa alltså avancerar till slutspelet med single elimination.

Hearthstone World Championship [Hearthstone]

11/12 - 13/12

Turneringen är VM i Hearthstone och upplösningen av Grandmasters Series. Här deltar den absoluta eliten i Hearthstone med massor av spännande att se fram emot. Två miljoner kronor av de totalt fem miljonerna går till vinnaren. Hearthstone är en Esport som fortsätter att växa och endast åtta spelare deltar i denna makalösa turnering.

Streama alla evenemang på Twtich 

I princip alla tävlingar går att streama gratis på Twitch. Vissa spelbolag tillåter dig också att streama Esport hos dem så länge du har ett positivt spelsaldo. 

Spelbolag med odds på E-sport


100 SEK freebet

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Läs recension
100 SEK freebet
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
Hög trovärdighet

100% upp till 1000 kr i bonus!
Kundtjänst 24/7
Brett utbud av sporter