Hur ligger landet med Roger Federer? Har han en Grand Slam-titel i sig? Det kan man fråga sig. Och känner man att man har svaret kan man nu också vinna en bra peng på det.

Här är oddsen på att Federer vinner ännu en Grand Slam

Tar Federer ytterligare en Grand Slam-titel?

Raka rör får man säga. Inga villkor förutom att spelet rättas som "nej" först den dag då Federer meddelar att han slutar med tennis. Till dess lever det, såvida han inte vinner en titel givetvis. Då rättas det genast som "ja".

Thorstensson om chanserna att Federer lyckas

Vad tror då experten? Vi utnyttjar att vi har Sveriges främsta tennisexpert här på Betting.se och frågar David Thorstensson om förutsättningarna.

David, hur är det med Federer? Hur står han sig just nu?

-Det är den eviga frågan. Det jag till hundra procent lärt mig är att vara väldigt försiktig med att ens antyda att Federer kan räknas bort. Just nu vore det dessutom extremt dumt att räkna bort honom. I somras var han snudd på överlägsen Djokovic i Wimbledonfinalen. Han slog Djokovic i slutspelet för bara någon vecka sen. Och ska man vara helt ärlig, slår man Djokovic, då kan man alltid slå alla andra också, för Djokovic är den som är bäst.

-Det finns frågetecken också. Inga direkta bra resultat sen Wimbledon egentligen och när det gäller stora titlar var det noll och intet säsongen som var. Men jodå, Federer är med i den absoluta toppen inför nästa säsong också. Det är det inte minsta snack om.

Spela att det blir en Grand Slam-titel till här

Unibets odds då? 2.50 på att han lyckas vinna ytterligare en Grand Slam-titel, vad säger du?

-De har ju så klart räknat på det där och kanske inte lagt ut oddset på fri hand så att säga. Frågan är väl helt enkelt hur länge man tror att han är med i toppen. I hur många Grand Slam till han har chansen.

-Som jag ser det är han en rejäl utmanare i Australian Open i januari. Djokovic favorit, Nadal andrahandsfavorit, Federer bakom dem, och sen Medvedev och därefter ett gäng andra. Han har chansen, men 10-15% chans att han vinner kanske. Sen chanslös i Franska Öppna. I Wimbledon är hans chanser givetvis lite större. 20% chans där kanske. US Open, ska vi säga 10% chans där. 2021? Jag vet inte. Han fyller 40 år 2021 och helt ärligt, då börjar det bli direkt orealistiskt. Jag tror att 2.50 egentligen är lite i underkant, åtminstone får jag det till det.

1.50 på att han inte lyckas då?

-Hellre det faktiskt. Dessutom är det ett spel där värdet hela tiden tickar åt rätt håll. Överlever man sommaren, att han inte vunnit efter Wimbledon, då börjar man sitta ganska säkert med ett spel som trots allt ger ganska bra ränta. Folk pratar alltid om att man inte ska låsa pengar länge på sitt spelbolagskonto. Jag tycker inte det är särskilt smart att säga så, utan snarare något som folk bara säger för att verka insatta. Det är inga 50% ränta varken på banken eller i madrassen just nu, så att säga.

Rygga Thorstensson - Inga fler titlar till 1.50

Vi tackar Thorstensson för idéerna och noterar att värdet kanske då ligger i nej-alternativet, att Federer inte vinner någon mer Grand Slam-titel.

Ta chansen och plocka vårt fina erbjudande hos Unibet

Det är alltså Unibet som erbjuder detta spel. Man kan bara spela på det just där just nu. Otroligt fin startbonus hos Unibet om man tar erbjudandet via oss här på Betting.se.

Följ dessa steg för att bli kund hos Unibet och spela på huruvida Federer vinner någon mer titel.

  1. Klicka här för att komma till erbjudandet.
  2. Registrera dig på bara några sekunder med till mobila ID på telefonen.
  3. Gör en insättning.
  4. Du är redo att placera ditt första spel.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Federer