Världens äldsta fotbollsturnering, FA-cupen, kommer från och med den kommande femte omgången att sändas i Discovery Networks kanaler. Istället för Viasat, som länge haft kontrollen över sändningarna utav FA-cupen, så kommer nu istället Kanal 5 och Eurosport vara kanalerna för dig som vill se den anrika fotbollsturneringen.

 

Kanal 5 visar Merseysidederbyt

Det börjar på bästa möjliga vis när vi redan i den femte omgången bjuds på ett glödhett Merseysidederby mellan Liverpool och Everton på Anfield. Senast lagen mötte slutade matchen 1-1 efter en stor dominans ifrån Liverpools sida. En straff inprickad utav Wayne Rooney såg dock till att The Toffees kunde vända hem, över Stanley Park, med en vunnen poäng. 

Helgens TV-tablå för FA-Cupen

Fredag 5/1:
20.55 Liverpool - Everton Kanal 5
21.00 Manchester United - Derby County Eurosport 1

Lördag 6/1:
16.00 Manchester City - Burnley FC Eurosport 1
18.30 Norwich City - Chelsea FC Eurosport 1

Söndag 7/1
15.00 Shrewsbury Town - West Ham Eurosport 1
17.00 Nottingham Forrest - Arsenal Eurosport 1

 

Storsatsande Discovery Networks

FA-Cupen är bara en i raden av alla rättigheter som Discovery Networks lagt vantarna på. Satsningen är på riktigt och man försöker göra allt man kan för att mäta sig med Viasat, som just nu innehar flertalet utav de populäraste sändningarna. Utöver FA-Cupen kommer du även att kunna följa OS 2018 och Allsvenskan på Discovery Networks kanaler!