Enligt spelbolag med svensk licens är nu Elizabeth Warren, senator från Massachusetts, favorit att bli demokraternas presidentkandidat. Ett tjugotal kandidater från partiet har deltagit i två TV-sända debattomgångar under sommaren. Det slutliga valet dröjer dock till Demokraternas partikonvent i juli 2020 och senare under året är det stora presidentvalet.

Elizabeth Warren står i nuläget i 3.25 gånger pengarna, och skuggas därmed av tidigare vice presidenten Joe Biden, som står i oddset 3.50. Joe Biden, som vi skrivit om tidigare här på Betting.se, har tappat i oddslistorna från 6.50 till 8.00 (odds på att bli president) sedan vår senaste genomgång av huvudfavoriterna att utmana Donald Trump.

– Det har inte funnits någon brist på aspiranter till att bli Demokraternas kandidat inför nästa års presidentval, men mycket tyder på att det i slutändan är de gamla politiska rävarna som Biden, Warren och Sanders som ligger bäst till. Obamas gamle parhäst Biden har fått svettas rejält i debatterna, men behåller ändå en av favoritpositionerna vilket imponerar, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Elizabeth Warren favorittippad att bli demokraternas presidentkandidat

Bakom de två favoriterna finns Vermont-senatorn Bernie Sanders som gör ett nytt försök mot Vita huset. Sanders spelas till oddset 6.50, medan Kamala Harris, senator hemmahörande i Kalifornien, står i 8.00.

Hittills är nio kandidater kvalificerade till den tredje TV-debatten som genomförs i september, däribland entreprenören Andrew Yang, som är en av uppstickarna att ta hem kandidaturen med oddset 21.00

Guide: Allt om presidentvalet i USA – med odds och speltips

Den som vill spela på vem som ska bli USA:s nästa president hittar många höga odds. Trump var en rejäl skräll, kan någon annan göra samma sak?

Odds på amerikanska presidentvalet 2020

Presidentkandidat
Donald Trump 1.91 2.00
Kamala Harris 10.00 15.00
Elizabeth Warren 6.00 6.00
Joe Biden 7.00 8.00
Bernie Sanders 13.00 10.00
Pete Buttigieg 26.00 34.00
Andrew Yang 29.00 34.00

Speltips: Donald Trump att vinna presidentvalet 2020

Den här användaren backar den sittande presidenten i sitt speltips.

Odds på vem Donald Trump sparkar härnäst

Tittar vi på vem som får sparken (eller avgår självmant) härnäst i Donald Trumps kabinett hittar vi en delad "ledning" för Betsy DeVos och nationelle säkerhetsrådgivaren John Bolton. Bägge spelas till 5 gånger pengarna att få lämna under det här året.

Den som tror på riktig kalabalik kan förstås spela alla fyra som Unibet har odds på. Det räcker med att en av dem lämnar för att du ska gå plus på spelet (och om det blir flera blir det jackpot).

Personen avgår eller avsätts under 2019
Betsy DeVos (utbildningsminister) 5.00
John Bolton (nationell säkerhetsrådgivare) 5.00
Mike Pence (vicepresident) 6.00
Mike Pompeo (utrikesminister) 11.00

Guide: Allt om presidentvalet i USA – med odds och speltips

Den som vill spela på vem som ska bli USA:s nästa president hittar många höga odds. Trump var en rejäl skräll, kan någon annan göra samma sak?

Spela på politik och på vem som blir USA:s nästa president

Flera bra bettingsidor i Sverige erbjuder spel på vem som ska bli USA:s nästa president. Bland några av dessa kan nämnas Bethard, Betsson och Unibet, som alla uppdaterar sina odds riktigt snabbt.

Unibet sticker ut lite extra då de har fler speltyper och många specialspel på politik. De erbjuder odds på presidentvalet i USA, men även på en hel del svensk politik, EU-val och Brexit.

Hos Unibet kan du just nu även spela på om Italien kommer lämna EU eller ej.

100% upp till 2000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Upp till 2000 kr i välkomstbonus
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller