Annons

Speltips : Att bli vald till president: Donald Trump

2 november 2020 at 23:00 - Presidentvalet i USA
Uppdaterad
491
0
Visa mer
Show less
Chans: 65%
Spelvärde: 136,50%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Säga vad man vill om Donald Trump, men han är betydligt större favorit än så här till att vinna presidentvalet 2020. Det enda som kan hota det här spelet är om han själv väljer att att avgå för att visa sin suveränitet.

Vi kan redan nu se hur Donald Trump allt mer fokuserar på att kommunicera för att blidka sina trogna väljare och för att få tveksamma till sin sida. Mest känt här i Sverige är i skrivande stund A$AP Rocky-fallet, där hans telefonsamtal till Stefan Löfven förstås inte var något annat än just en sådan aktion. Borta i USA för han kontinuerligt debatt mot den amerikanska riksbanken för att öka på landets ekonomiska stimulanser och hålla räntan nere så att uperhögkonjunkturen ska hålla i sig åtminstone ett år till.

Han kanske inte alltid framstår som den mest sympatiska människan i världen, men Donald Trump vet hur spelet ska spelas. Det faktum att han också är uppbackad av en stab av människor och världsledare som inte vill annat än att han ska bli vald kommer förstås visa sig allt tydligare när det ska "dealas" till höger och vänster under vintern och våren.

Men det är framförallt gällande motståndet som jag ser flera faktorer som talar för den sittande presidenten och hans kabinett.

I valet 2016 ställde demokraterna upp med Hillary Clinton som kandidat, vilket visade sig bli en perfekt motpol för Donald Trump och hans retorik mot "etablissemanget". Den här gången pekar oddsen på att det återigen blir en kvinnlig politiker som väljs till partiets presidentkandidat, och vi kan bara tänka oss Donald Trumps retorik, följare och väljarmöten kommer låta då. Kamala Harris är spelbolagens och min favorit över Elizabeth Warren, men bägge kommer få det hett om öronen om de ska upp head-to-head mot Donald Trump.

Mer trolig motståndare enligt många experter är Joe Biden, mest känd som Barack Obamas vicepresident. Även här har jag svårt att se hur tveksamma väljare i mitten ska vinnas över till Demokraternas fördel. Donald Trump kommer jämföra allting med perioden då Obama var president, och jag är tveksam till om Joe Biden har vad som krävs för att stå emot. Kanske vore det rent av bättre för demokraterna att övertala Michelle Obama om att ställa upp redan till valet 2020.

Den inhemska politiken, de internationella utspelen för att framställa USA som den gigantiska vinnaren (oavsett utfall) i kombination med Demokraternas spretiga kandidatval kokar för mig ned till att Donald Trump ska vara större favorit hos spelbolagen än vad han redan är.

Bet365 sticker ut gentemot andra spelbolag och erbjuder just nu över 2 gånger pengarna på att han vinner presidentvalet 2020, och det tar jag alla gånger i veckan. Oddset på Donald Trump kommer vara betydligt lägre när det närmar sig valdagen. Den som vill hedge:a kan då spela på hans motståndare.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback