Vi ser framemot morgondagen, en lördag fullspäckad med fantastisk fotboll redan från tidig förmiddag där City tar emot Chelsea på Etihad Stadium. Dock får denna match verka som lite av en uppvärmning inför det gigant-möte som väntar på Camp Nou några timmar senare!

All information om El Clásico här: Allt om El Clásico!

Barcelona – Real Madrid | Avspark 16.15

Säsongens hittills största match ska spelas imorgon med avspark 16.15! Det handlar givetvis om det så efterlängtade El Clasico, det klassiska mötet mellan Barcelona och Real Madrid! Två av världens absolut största klubbar gör årligen upp i dessa hetlevrade och omtalade El Clasico-matcherna och sällan blir man besviken.

Imorgon är det dags för det första mötet lagen emellan denna säsong och det handlar givetvis om ära, prestige, förväntansfulla fans och inte minst en jakt om viktiga poäng i ligatoppen!

Real Madrid toppar La Liga med hela 6 poängs försprång ner till andraplacerade Barcelona. Som många gånger förr skuggar dessa lag varandra inför dessa vitala möten men denna gång, som inte alltför många gånger tidigare på senare år, så är det Real Madrid som kraftigt befinner sig i förarsätet!


Märängerna har råd att tappa poäng men ändå toppa ligan och istället är frågan hur Barcelona kan tackla denna situation. Barcelona har efter två raka kryss hamnat efter Real Madrid som nu har 6 raka segrar i La Liga, däribland den tunga 0 – 3 segern borta mot Atlético Madrid efter hattrick av Cristiano Ronaldo!

Mycket talar för Real Madrid denna match dock är det vissa faktorer vi måste se över! Barcelona må sakna den absoluta formtoppen men Real Madrid saknar många av de absolut viktigaste kuggarna i laget inför denna match. Ja, ett skadebeläget Real Madrid får klara sig utan bland andra Bale, Kroos, Morata och Varane!

Man har gjort det förr och med bravur, men när Blaugrana står för motståndet så får Zidane givetvis en riktig tänkare! Vilken elva ställs på banan och hur ska lagen tackla varandra i denna som vanligt heta drabbning?

Intressant att ha i baktanke är att i det senaste El Clasico så var det Real Madrid som vann, då till resultatet 1 – 2 och även om oddsen kraftigt favoriserar Barca så kan det mer än möjligt bli poäng för ett avslappnat Real Madrid denna afton!


Expekt ger höga odds på El Clasico och vi kan samtidigt passa på att som nykund få 1000 kronor riskfritt! Ett utmärkt tillfälle att lasta tungt på en match som ger höga odds men utan risk! Därför ser vi till att öka spänningen till denna fantastiska match med att få upp till 1000 kronor tillbaka vid eventuell förlust!

 

Barcelona – 1.82 | Oavgjort – 3.80 | Real Madrid – 4.00 

Gör som Glenn, spela hos Expekt!