Inte långt kvar av tennissäsongen nu. Slutspel i atp-slutspelet i London nu under helgen och sen Davis Cup-final kommande helg. Sen är det slut. 

Hög tid då att passa på att vinna lite pengar innan uppehållet slår till och varför inte på vem som ska vinna just slutspelet? 

Bethard har uppdaterade odds på slutsegrare i alla atp-turneringar inför alla speldagar och slutspelet är givetvis inget undantag. Såhär ser det ut inför dagens semifinal.

Roger Federer, 1.33.

Grigor Dimitrov, 5.50.

Jack Sock, 8.50.

David Goffin, 17.

Ingen överdrift att säga att oddssättaren tror på Federer alltså vilket får sägas vara minst sagt rimligt. Han har den lättaste lottningen med Goffin i semifinal idag och dessutom den bästa tiden för matchstart. Han spelar klockan 15 idag, hans finalmotståndare imorgon spelar klockan 21 ikväll. Långt ifrån rättvist kan man kalla det. 

Finns det något mer som talar för att Federer vinner i helgen?

Ja, som att han vunnit den här turneringen sex gånger tidigare kanske? Eller att han har sammanlagt 15-0 i inbördes möten på de tre spelare som är kvar i turneringen? Han har alltså aldrig förlorat mot någon av dem. 6-0 på Dimitrov, 6-0 på Goffin, och 3-0 på Sock.

Starta konto hos Bethard och få en specialbonus på 1400 kronor.