Det blev ingen större spänning när rutinerade Manchester United gjorde jobbet och stängde butiken efter ett tidigt 1-0-mål, och Mourinho gick ner till garaget för att hämta bussen. Något som Ajax-tränaren Peter Bosz inte var överlycklig över.
- Vi förlorade rättvist men vi blev inte utspelade, säger han.

Manchester United tog en komfortabel seger i Europa League-finalen efter att Pogba gjort 1-0 efter en turlig styrning av en Ajax-spelare som ställde Onana i målet i den 18:e spelminuten. Därefter gjorde United som de skulle och stängde till. Det blev än mer uppförsbacke när Mkhitaryan gjorde 2-0 i början på den andra halvleken. Det blev aldrig någon finalstämning varken på planen eller läktarna och det blev aldrig särskilt spännande.

"Vi var inte bra nog"

Ajax-tränare var besviken efter matchen men erkände att United var det bättre laget.

- Det blev svårt när vi släpper in ett sånt oturligt där mål så tidigt. Då kunde United ligga lågt och avvakta. Det blev ännu svårare när andra målet kom. De hade alla spelare bakom bollen och det var svårt att skapa chanser. Inget lag skapade något, det var inte direkt så att vi blev utspelade och skapade chans på chans. Men vi var helt enkelt inte bra nog idag.

Hoppas kunna behålla sina talanger

Trots finalförlusten är Peter Bosz stolt över sitt unga lag:

- Vi är väldigt besvikna. Vi ville vinna men vi lämnar med höga huvuden, vi har gjort det bra i Europa League den här säsongen och vi har lärt oss massor. Vi har många stora talanger i laget och vi hoppas kunna behålla dem, säger Peter Bosz på presskonferensen efter matchen.