Annons

U.S Open Speltips 2023

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Bra speltips på U.S Open i golf kräver inte bara erfarenhet av sannolikhetslära utan också att man konsumerar enorma mängder golf. Våra experter följer varje steg av golfspelarna, året om, och tar hänsyn till väder, form de senaste nyheterna samt har koll på banan och vilka spelare den passar. Just därför kan vi stolt meddela att vi har bäst U.S Open speltips på nätet med experter som vet vad dom pratar om.

Speltips vinnare U.S Open

Den vanligaste marknaden att spela på är vilken spelare som vinner tävlingen. Det vill säga den spelare som har bäst resultat efter de fyra spelade rundorna. Men det går även att spela på vem som leder efter dag 1, dag 2, dag 3 och inför finalrundan.

Speltips H2H i U.S Open

Ju närmare tävlingen vi kommer, desto fler speltips på U.S Open i golf kommer att delas här på sidan. Det beror främst på att spelbolagen till en börjar bara släpper odds på vinnare av U.S Open men närmare startdatumet kommer det även att finnas odds på H2H – det vill säga vem av två spelare som blir bäst placerad.

Feedback