Reklam

Swedish Open - guide och spelschema

Swedish Open har spelats i Båstad sedan 1948 och är en av de anrikaste tennisturneringarna i Sverige. SkiStar är huvudsponsor och har varit det sedan 2010. Turneringen är väldigt populär bland spelarna på ATP touren och röstades fram som bästa 250-turnering 11 år på rad mellan 2002 och 2013. Stora stjärnor har vunnit turneringen genom åren, bland annat Björn Borg och Rafael Nadal. 

Betta på Swedish Open hos Leovegas!

Favoriterna till att vinna Swedish Open 2018

Nedan listas de största favoriterna till att vinna Swedish Open. Vem tror du vinner?

Diego Schwartzman (1)

Diego Schwartzman från Argentina är rankad 11:a i världen och har under 2018 tagit en titel. Titeln kom i ATP 500 i Rio de Janeiro. Schwartzman är förstaseedad i Swedish Open och ses som den största favoriten till att ta hem turneringen. Schwartzman trivs bra på grus och det är hans favortunderlag. Schwartzman har spelat Swedish Open tre gånger tidigare, som bäst har han tagit sig till kvartsfinal. 

Pablo Carreno Busta (2)

Pablo Carreno Busta från Spanien är rankad 12:a i världen och har spelat Swedish Open två gånger tidigare. Som bäst har han tagit sig till kvartsfinal. Carreno Busta har inte vunnit någon titel under 2018, senaste titeln kom 2017 i Estoril på grus. Carreno Busta har grus som favoritunderlag och kommer trivas på gruset i Båstad. 

Fabio Fognini (3)

Fabio Fognini är rankad 16 i världen och har under 2018 tagit en titel, ATP 250 i Sao Paulo. Fognini från Italien trivs bra på grus och det är tredje gången han spelar Swedish Open i Båstad. Fognini har gjort ett starkt 2018 och stod för fina reslutat i Roland Garros. Där vann han tre matcher, men förlorade mot Marin Cilic i den fjärde omgången efter att ha haft ledningen med 2-0 i set. 

Richard Gasquet (4)

Richard Gasquet är rankad 31:a i världen och har under 2018 vunnit en titel, ATP 250 i s-Hertogenbosch. Gasquet har aldrig tidigare spelat Swedish Open i Båstad. 32-åringen har som bäst varit rankad 7:a under sin karriär. Fransmannen har under sin karriär vunnit 15 titlar och är en av veteranerna på touren. 

Betta på vem du tror vinner Swedish Open hos Leovegas!

Svenskar i Swedish Open 2018

Elias Ymer som är rankad överlägset bäst bland de svenska spelarna inleder turneringen mot Thiago Monteiro från Brasilien. Elias Ymer är rankad 108:a i världen och får vid seger mot Monteiro möta andraseedade Pablo Carreno Busta i den andra omgången. Elias Ymers lillebror Mikael Ymer har fått ett wild card till huvudtävlingen. Mikael Ymer är rankad 343:a i världen och näst bäst bland svenska spelare efter Elias Ymer. Bröderna Ymer har länge setts som svensk tennis framtidshopp och kanske kan någon av bröderna Ymer skrälla och ta hem Swedish Open 2018.

Livestreama Swedish Open 

Bet365 streamar alla matcher i Swedish Open helt kostnadsfritt för alla medlemmar. Bet365 erbjuder också livebetting på alla matcher. Du kan också följa Swedish Open på tv. Viasats kanaler sänder Swedish Open. Viasat sänder också alla matcher på sin streamingtjänst, Viaplay. Missa inte chansen att följa denna högintressanta tennisturnering!

Streama Swedish Open kostnadsfritt hos Bet365!

Riskfria spel på tennis hos Leovegas!

Leovegas erbjuder en riktigt förmånlig bonus till alla som bettar på tennis. Under Swedish Open kommer det finnas många intressanta matcher att följa, och varför inte ta tillfället i akt och livebetta lite under matchen. Om du lägger fyra livespel på tennis med minsta insats 250kr från mobilen till odds 1.50 eller högre får du ett riskfritt spel värt 250kr. Det riskfria spelet kan användas live på tennis. Eventuella vinster med gratisspelen betalas ut som kontanter. Du kan som mest kvalificera dig för fem riskfria spel per vecka.

1250kr i riskfria spel hos Leovegas!

Kommentarer

Feedback