Annons

Odds och speltips på Superettan 2023 - Utsiktens BK - Guide

Spelschema, Utsiktens BK

Söndag 29 oktober 2023

13:00 Skövde AIK - Utsiktens BK


Fredag 3 november 2023

19:00 Utsiktens BK - Gefle


Tisdag 24 oktober 2023

19:00 Utsiktens BK - Öster


Söndag 8 oktober 2023

15:00 Örgryte FF - Utsiktens BK


Hela spelschemat

Superettan odds blir alltmer aktuellt då Superettan 2023 närmar sig med stormsteg. Här kommer en genomgång av Utsiktens BK som med nöd och näppe klarade sig kvar i Sveriges näst högsta division förra året. Efter 30 omgångar hade Utsiktens BK skrapat ihop 37 poäng, vilket var två poäng mer än Örgryte som fick spela det negativa nedflyttningskvalet. Inför säsongen 2023 är förhoppningarna därmed inte speciellt stora på Göteborgs-klubben och alla berörda är nog mer än nöjda om man lyckas säkra kontraktet ytterligare ett år

Mittfältaren Karl Bohm, som har erfarenhet av spel i Allsvenskan, var lagets främsta målskytt med sina sex mål. Att lagets främsta målskytt enbart gjorde sex mål under en hel säsong vittnar om problemen som finns i klubben. Inför för den kommande säsongen skulle Utsikten, som har ambitioner om att undvika nedflyttning, må bra av att ha en anfallare som gör 10-15 mål. Möjligtvis kan nyförvärvet Edin Hamidovic, som har visat klass med många mål i Superettan innan, vara den spelare som lyfter klubben.

Odds på Utsiktens BK - Superettan 2023

Odds på Utsiktens BK i Superettan Högsta odds Spelbolag
Utsiktens BK att bli nedflyttade 4,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Utsiktens BK - Superettan 2023

I dagsläget erbjuder spelbolagen cirka 40 gånger pengarna på att Utsiktens BK skulle vinna Superettan. Med andra ord tror spelmarknaden att Utsikten kommer få det kämpigt den kommande säsongen, med all rätt. Även vi tror att klubben, som grundades 1935 och spelar sina hemmamatcher på Bravida Arena, kommer få slita ordentligt för att hålla sig kvar. Säsongsinledningen blir otroligt viktig och en bra start kan möjligen ge laget lite självförtroende.

Information & Statistik: Utsiktens BK

Styrkor & Svagheter

Att Utsikten lyckades hålla sig kvar i Superettan förra säsongen berodde mycket på att man var svårslagna. Även om man klarade sig kvar med nöd och näppe slutade många matcher med uddamålsförluster, vilket ju vittnar om att laget kämpade rejält i alla matcher. Och med tanke på att truppen nästan är helt intakt från förra säsongen tror vi att Utsikten kommer prestera på ungefär samma sätt i Superettan 2023. Vad som kan komma att bli avgörande är att man, som tidigare nämnt, har tagit in en meriterad anfallare i Edin Hamidovic. Ifjol släppte Göteborgs-klubben bara in 46 mål under hela säsongen, vilket får ses som en bra siffra för ett bottenlag.

VI har redan varit inne på det lite, men en av Utsiktens svagheter är att man gör för få mål. Förra säsongen hittade de bara nätet 40 gånger och bara två lag i form av Norrby IF och Dalkurd FF gjorde färre mål under Superettan 2022. Samtidigt var Utsikten seriens näst sämsta lag på hemmaplan förra året. Och för ett lag som har ambitioner om att säkra ett nytt kontrakt så behöver spelet på hemmaplan bli bättre. I dagsläget är det inte många lag som är rädda för att besöka Bravida Arena.

Utsiktens BK historia

Utsiktens BK bildades 1935. "Kiken" är en klubb från Göteborg som håller till i stadsdelen Västra Frölunda och spelar sina hemmamatcher på Bravida Arena, som blev lagets nya adress då Ruddalens IP inte höll måtten. 2015 gick klubben upp till Superetta för första gången, där man slutade näst sist och åkte ur direkt. 2021 gick manåterigen upp till Superettan och man har sedan dess varit ett stabilt lag i serien.

Spelschema, Utsiktens BK

Söndag 29 oktober 2023

13:00 Skövde AIK - Utsiktens BK


Fredag 3 november 2023

19:00 Utsiktens BK - Gefle


Tisdag 24 oktober 2023

19:00 Utsiktens BK - Öster


Söndag 8 oktober 2023

15:00 Örgryte FF - Utsiktens BK


Spelschema, Odds och speltips på Superettan 2023

Kommentarer

Feedback