Annons

Odds på Trelleborgs FF - Superettan 2023

Spelschema, Trelleborgs FF

Hela spelschemat

Trelleborgs FF är på väg tillbaka till svensk fotbolls finrum och vi tror de snart kommer att tillhöra Allsvenskan igen. Det kan gå snabbare än så då laget redan 2021 hade en trupp som var med i toppen. Om TFF får ut potentialen av sitt spelarmaterial bör det kunna bli topp 3 och om de presterar på topp tror vi de har stor chans att i alla fall få kvala till Allsvenskan i december.

Odds på Trelleborgs FF - Superettan 2023

Odds på Trelleborgs FF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 12,00
Topp tre 2,30
Topp åtta 1,35
Nedflyttning till div. 1 10,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Trelleborgs FF - Superettan 2023

TFF har ett bra lag och har fått nya trevliga pengar att sätta sprätt på. Hur långt det räcker återstår att se, men media och tränarkåren tror TFF är med bland topplagen då de tippat klubben femma. Vi tror det kommer gå ännu bättre än så för skåningarna. De har en bra trupp och såg starka ut under försäsongen och i Svenska Cupen, samtidigt som man också har en bredd i truppen som borde nå långt. Därför tror vi att Trelleborg når topp 4 i Superettan 2023.

Information & Statistik: Trelleborgs FF

Styrkor & Svagheter

Vi plockar ut anfallsparet Nicholas Mortensen och Henry Offia som lagets extra styrka den här säsongen. Två spelare som kommer göra det otroligt jobbigt för motståndarna och troligtvis stå för den största delen av lagets mål i år. Man har plockat in Filip Bohman från Varberg och det är en väldigt bra spelare för att bredda på anfallssidan. Hemma på Vångavallen är det som vanligt svårspelat och där kommer man inte tappa många poäng. Om vi ska peka ut någon svaghet blir det backlinjen som kanske saknar tillräckligt med bredd för att man ska klara hela säsongen i toppen.

Trelleborgs FF:s historia

Trelleborg må aldrig ha vunnit Allsvenskan men de har gjort 18 allsvenska säsonger och är dessutom en av få svenska klubbar som slagit ut en blivande Premier League-mästare i en Europeisk turnering. 1994/95 spelade TFF i UEFA-cupen (nuvarande Europa League) och slog ut Blackburn Rovers FC trots att laget senare gick och vann Premier League. TFF tillhörde Allsvenskan så sent som 2018 men åkte ur. Nu har de fått nytt kapital och siktar på en återkomst men den kanske inte kommer redan efter säsongen 2023.

Kommentarer

Feedback