Annons

Odds på Trelleborgs FF - Superettan 2021

Trelleborgs FF är på väg tillbaka till svensk fotbolls finrum och vi tror de kommer att tillhöra Allsvenskan inom tre år. Det kan gå snabbare än så då laget redan 2021 har en trupp som förväntas vara med i toppen. Om TFF får ut en hyfsad potential av sitt spelarmaterial bör det kunna bli topp 5 och om de presterar på topp tror vi de har stor chans att i alla fall få kvala till Allsvenskan i december.

Odds på Trelleborgs FF - Superettan 2021

Odds på Trelleborgs FF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 10,00
Topp tre 3,80
Topp åtta 1,35
Nedflyttning till div. 1 21,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Trelleborgs FF - Superettan 2021

TFF har ett bra lag och har fått nya trevliga pengar att sätta sprätt på. Hur långt det räcker återstår att se, men media och tränarkåren tror TFF är med bland topplagen då de tippat klubben fyra. Vi tror det kommer gå ännu bättre än så för skåningarna. De har en bra trupp och såg starka ut under försäsongen i Svenska Cupen samtidigt som man också har en bredd i truppen som borde nå långt. Därför tror vi att TFF når topp 3 i Superettan 2021.

Information & Statistik: Trelleborgs FF

Styrkor & Svagheter

TFF har plockat in intressanta spelare som anfallaren Dzenis Kozica, Petar Petrovic, Simon Amim och Johan Blomberg. Med värvningarna har man både fått spets och bredd i en trupp som ser väldigt spännande ut. Framförallt finns det en perfekt mix av spets och bredd, ungt och gammalt. Det som saknas för att ta nästa steg är ett riktigt bra försvar. Där hade TFF kunnat bättre truppen.

Trelleborgs FF:s historia

TFF må aldrig ha vunnit Allsvenskan men de har gjort 18 allsvenska säsonger och är dessutom en av få svenska klubbar som slagit ut en blivande Premier League-mästare i en Europeisk turnering. 1994/95 spelade TFF i UEFA-cupen (nuvarande Europa League) och slog ut Blackburn Rovers FC trots att laget senare gick och vann Premier League. TFF tillhörde Allsvenskan så sent som 2018 men åkte ur. Nu har de fått nytt kapital och siktar på en återkomst men den kanske inte kommer redan efter säsongen 2021.

Kommentarer

Feedback