Annons

Odds på Örgryte - Superettan 2021

Örgryte IS är ett stabilt svenskt fotbollslag som är tippade elva av media och tränarna. Men om det ska bli en placering ovanför de fyra bottenplaceringarna gäller det att offensiven blir bättre och kanske förstärks något under sommarens transferfönster. Då skulle Örgryte se betydligt mer intressanta ut.

Odds på Örgryte - Superettan 2021

Odds på Örgryte i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 41,00
Topp tre 7,00
Topp åtta 2,00
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Örgryte IS - Superettan 2021

Örgryte har ett lag som kan hamna i mitten av tabellen om de har en bra säsong. Laget borde klara av att undvika nedflyttning utan några större problem men det är viktigt att mittbackarna Marcus Haglind-Sangré och Arvid Brorsson får hålla sig skadefria. Men även om det finns vissa bra spelare är det svårt att se Örgryte på den övre halvan så vi tror de hamnar någonstans ovanför positionerna som ger negativt kval.

Information & Statistik: Örgryte IS

Styrkor & Svagheter

Örgryte har en del spännande spelare och bland talangerna är det Kevin Ackermann som är det stora framtidsnamnet. Den centrala mittfältaren är endast 19 år gammal och väntas få mycket speltid under säsongen. Örgryte har framförallt ett bra försvar men saknar väl den riktiga spetsen i offensiven. Att enbart lita på Mohamed Said Adan kanske inte är hållbart i längden. Ska Örgryte ta nästa steg behövs det bättre offensiva spelare.

Örgrytes historia

Örgryte har en anrik historia då man blivit svenska mästare inte mindre än tolv gånger genom åren vilket är fler än de flesta allsvenska klubbar. Senaste guldet kom visserligen 1985 men klubben har också ett guld från Svenska Cupen 2000 i pokalskåpet. Örgryte är 8:a i Allsvenskans Maratontabell och har totalt spelat 56 säsonger i Allsvenskan varav senaste sejouren inträffade 2009.

Kommentarer

Feedback